Rastlös

Blev så trött på att inte göra någonting efter att jag vaknade upp från min nap som jag hade mitt under dagen. Först tänkte jag bara gå och handla för att få något gjort men samtidigt verkade det så tråkigt att efter det komma hem igen och fortsätta med att göra ingenting. Så tänkte att det kunde vara mysigt att gå och sätta mig på ett café och ta en kaffe. Helt vanlig simpel grej egentligen men vet inte varför det känns så konstigt att göra saker själv här. Jag blir aldrig sugen på att ta mig in till stan själv i Paris då det är så hetsigt och mycket folk, även fast jag trivs i mitt egna sällskap och vanligtvis gillar att göra saker ensam.

Gick i vilket fall till ett café som ligger nära mig, har varit där innan. Tanken var att ta med min bok för att läsa lite, men insåg senare att jag glömde den hemma. Men det var mysigt! Precis vad jag behövde, ett litet avbrott från lägenheten. Miljön där är så lugn och mysig, aldrig mycket folk och ett ställe man kan sitta på i timmar.

Efter det tog jag en liten sväng i området. På vägen fanns det en antikaffär som jag gick in i, hittade inget men det kunde vara kul att se vad som fanns. Upptäckte även en svensk butik här!!! ”Fika” hette den, älskar att fika har så stort inflytande internationellt haha. De hade massa bakgrejer och annat.

Ikväll ska jag beställa pizza tänkte jag och sedan ska jag dricka vin tillsammans med Sigrids familj som är på besök. Imorgon är jag ledig från skolan så då blir det sovmorgon! Äntligen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229