Parigi

Salut,
Är hos familjen medan de stora barnen gör läxor och är med kompisar. Jag pluggar franska medan jag väntar på att det ska bli dags att hämta den yngsta på skolan.

Hur det känns att vara hemma då, än så länge bara bra. Vi hade så fint väder igår!! På morgonen till skolan var solen så fin och orange. Kom på det att jag inte varit i skolan på ca 1 månad. Det kändes väldigt skönt att vara tillbaka och vara produktiv. Sedan åkte jag hem, handlade och sen gick en promenad till vattnet och läste i solen på en av mina favoritplatser.

På kvällen möttes jag och Sigrid upp för catch up på baren i La Défense, där gick tiden fort av allt vi hade att prata om. Sedan åkte jag hem och somnade nästan direkt med mobilen jämte mig, hade inte ens orkat sätta den på laddning haha.

Idag var jag i skolan igen, efter det träffade jag tjejerna i stan där vi tog en kaffe. Innan jag och Sigrid tog tåget hem gick vi bara runt och tittade på allt i 2ème arrondissement. Vi såg så mycket mysiga caféer, barer och restauranger som vi vill besöka någon gång. Så det är det jag gjort mina första dagar tillbaka. Lite så varje dag ser ut ungefär.

  • PARIS

Gillar

Kommentarer

josefinelouise
josefinelouise,
vad fina bilder! ser härligt ut .-)
nouw.com/josefinelouise
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229