min födelsedag

Dagen började med att mamma, pappa och Wille kom in till vårt rum och sjöng med frukost på sängen och även paket. Fick detta armband som jag velat ha:))) 
Vi var uppe tidigt som vanligt och låg och solade till fyratiden ungefär. 
Sen gick vi ner till havet och stranden och badade för första gången på hela resan. Vattnet var lagom varmt och skönt, var så himla kul att simma runt där i vågorna. 
På kvällen blev jag allt överraskad då jag hörde mamma säga "ojdå" och jag kollade bort mot restaurangen och ser att tre av servitörerna som jobbade på hotellet kom fram med en tårta och sjöng "happy birthday". Gladast blev jag ju över att det var min favo som höll i tårtan, haha man kan även se hans arm på första bilden där. 
Kvällen avslutades med karaokekväll, även då sjöng alla på hotellet för mig och ett gäng galna holländare som stod bakom var ju helt crazy hela tiden och bara "happy birthday" och drog upp min arm, haha. 

Men innan det så tackade jag Stellan/Stelios för överraskningen och han gav mig en kram och puss på kinden, frågade om han jobbade nästa dag eftersom vi skulle åka hem då, vilket han gjorde, dock på lunchen och vi skulle åka hem innan lunch. Väldigt sorgligt. Så den kvällen fick vi säga hejdå och jag lovade honom att jag skulle komma tillbaks nästa år, vilket jag inte har något emot att göra iförsig ;) 

Det var mitt livs (än så länge) bästa födelsedag! Allt var perfekt.

  • Resor

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229