Lördag ute

Det blev en tidig middag i lördagskväll på Pink Mamma tillsammans med tjejerna och Sigrid. Problemet med de restaurangerna är att de är väldigt hypade, så kön sträcker sig längs flera byggnader innan öppning. Men vi fick ett bord och vi hade en jättebra middag. Så trots överhypen så tycker jag att dessa restauranger är värda ett besök. Rolig meny, fin miljö och supertrevlig personal. Alla som jobbar där är i princip italienare och man ser verkligen hur kul de har tillsammans.

Efter middagen tog vi en drink på en lite gömd bar i ett område som kändes ganska dött. Stället hette Gravity Bar och vi satt ute ett bra tag på deras terass och snackade om allt möjligt samtidigt som vi drack varsitt glas. Väldigt trevligt och avskiljt ställe. Man kanske inte alltid har vägarna förbi där men helt klart ett ställe jag hade kunnat åka tillbaka till då miljön var otroligt mysig. Fick mig att tänka på den kvällen i Barcelona då jag och Susanna hittade ett guldkorn till bar som också var lite gömt och halvdött men toppenbra på allt annat. Kan verkligen uppskatta ett sådant ställe i variation till ställen med högre puls.

Sedan tog vi oss till Café Oz i närheten vid Gare d’Austerlitz och vips så var vi på andra sidan Paris. Vi tog en taxi hem vid 2 så det var hyfsat tidigt. Rolig kväll även fast vi inte var inställda på jättefest.

  • PARIS

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229