Ladurée

Tjejerna ville hinna med Ladurée innan hemgång. Vi hann varken med det i fredags eller lördags så vi satsade på söndagen. Det är ständig kö där för att få fika men det är upplevelsen i sig som är rolig. Vi fick ett bord ganska snabbt, ibland gynnar det sig att vara många. Vi åt macarons och drack te/kaffe. Aldrig varit där tidigare men är glad för att vi besökte det då jag många gånger tycker det kan vara skönt att undvika de ”överskattade” caféerna på grund av så mycket människor. Detta var dock helt klart värt besöket.

Det har varit en resa fyllt med så mycket tjejsnack, outfitbilder, turism men framförallt restaurangbesök. All MAT vi ätit haha, majoriteten pengar vi spenderat är på mat, men är det något man ska spendera pengar på så är det det. Vi alla var så förvånade över att vi prickat så rätt med alla restauranger och caféer då ingenting har varit en besvikelse. Oftast brukar det bli lite av en besvikelse när man är ute och käkar utomlands för att man inte har någon koll alls och väljer första bästa.

Så en rekommendation till alla som besöker Paris, passa på att äta ute!! Det är helt klart värt det då staden är full med ställen som inte är den ena lik. Alla har sin egna charm och alla besök blir lite unika. Detta är en resa jag kommer leva länge på och den har faktiskt fått mig att se Paris på ett annat sätt. Den har fått mig att uppskatta Paris mer och det får mig att inse att jag måste passa på att njuta medan jag är här.

  • PARIS

Gillar

Kommentarer

jonssonida
jonssonida,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229