Jag är framme! Herregud resan ner var den värsta jag har varit med om. Inte på grund av separationsångesten jag hade innan jag åkte, utan på grund av allt strul. Hade en mellanlandning i Stockholm som skulle ta mig till Paris, men på grund av att planet från Göteborg blev försenat missade jag den anslutningen. Blev ombokad på ett annat flyg som i sin tur blev 2h försenat. När jag väl var framme i Paris kl halv 1 på natten visar det sig att väskan med alla mina kläder inte har följt med planet. Allt som kunde gå fel, gick fel👏🏽👍🏽🙌🏽

Men!! Annars då. Jag har träffat värdföräldrarna och tycker om dem båda jättemycket redan. De är så vänliga och hjälpsamma. Barnen har jag inte träffat än men det får jag göra på söndag. Jag har även börjat umgås med en annan au-Pair som heter Sigrid. Hon bor i samma område som mig och våra värdbarn är kusiner (!!!). Igår var vi på stan och på kvällen tog vi en drink på ett så mysigt ställe vid Seine. Det var fullt med folk och riktigt bra stämning och man kunde sitta ut med floden. Sedan däckade jag ganska direkt hemma hos henne.

Planerna idag är att jag är ledig, ska spendera förmiddagen i lägenheten för att vänta på att min väska kommer. Senare ikväll ska vi ett gäng svenska aupairer äta middag och tanken är att vi ska gå ut någonstans. Roligt roligt!!

  • PARIS

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229