Helgen

Måndag igen! Imorse var det väldigt svårt att komma upp ur sängen trots att klockan var åtta, det är sjukt vad man hinner vänja sig med tider. Har varit i skolan för en stund sedan och nu är jag hemma innan jag börjar jobba senare idag.

Så i helgen, jag och Parisa var ute och tog en drink på vårat favoritställe i stan. Vi kom hem sent, åt nattmat och somnade. På lördagen tog jag det lugnt, åkte in till stan för att träffa några tjejer och vi tog en lång kaffepaus på ett litet mysigt café. Vi bestämde där och då för att ses senare på kvällen för att äta middag och kanske ta någon drink. Slutade med att vi var ute till sent ändå haha. Jag kände mig helt död i början men det blev bättre efter att vi drack lite vin och hade det trevligt. Kvällens höjdpunkt var en restaurang vid Parmentier som var SÅ mysig. Jag och Sigrid upptäckte den när vi var på senaste konserten då det var i samma byggnad. Så snyggt inrett med stora speglar, mysig belysning och härlig stämning. Så där satt vi ett tag tills vi gick vidare till ett annat ställe.

Helgerna går så fort, jag är även helt ledig under helger vilket är skönt för då kan man passa på att göra exakt vad man vill. Jag har även mycket tid på vardagar, men jobbar måndag-fredag så därför blir helgen lite extra speciell.

  • PARIS

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229