Helgen

Fredags: Jag och Sigrid var på bio och såg Quentin Tarantinos nya film. Inte riktigt något jag brukar titta på men den var ändå sevärd och underhållande. Vi var så rädda för att filmen skulle vara dubbad på franska, visade sig senare att den inte var det haha.

Lördags: Det var au-pair brunch som anordnades av organisationen i Frankrike där folk från i princip hela världen var med på. Vi minglade lite och det var kul! Sedan gick vi runt i stan men med tanke på att det är lördag i Paris = folkkaos, samt att demonstrationerna börjat igen så stängs flertalet metrostationer av och allt blir bara rörigt. Så vi tappade energin och alla åkte hemåt. Men det var trevligt och kul att umgås lite!

Söndags: Det regnade, det var söndag och vi gjorde ingenting viktigt överhuvudtaget. Vi stressade inte för något under dagen, tog det lugnt hela morgonen med ett bad vilket var så skönt, sedan åt vi subway (söndagsrutin), kollade film hela eftermiddagen samt åt glass. På kvällen köpte vi sushi och kollade Inglorious Basterds. Lite såhär man vill att varje söndag ska se ut.

  • PARIS

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229