Date night

Denna kvällen har varit så idyll. Det började med att jag och Sigrid tog en tidig middag på en hamburgerrestaurang i närheten av Hôtel de Ville. Efter det tog vi ett glas rött på en bar som låg på andra sidan gatan. Kan verkligen uppskatta charmen med en bar som är så enkel och liten, känns så typiskt franskt att bara slå sig ned vid något bord på ett ställe man springer på.

Efter det tog vi faktiskt metron norr upp i stada till en teater som höll i en konsert. För er som känner mig väl vet att jag länge avgudat allt som har med Portugal att göra. När Portugal vann eurovision blev jag så glad för det betydde att vi skulle åka dit, och Salvador som han heter, som vann för dem var faktiskt här i Paris ikväll och spelade. Snacka om att jag hypade när jag fick mejl från Spotify om att han skulle spela här i närheten. Det roliga är att vi har en konsert kvar nästa vecka fast med årets vinnare (eurovisionfan). Även det fick jag upp som tips från Spotify, enda jag lyssnar på uppenbarligen som det mellofanet jag är.

Det var jättebra i vilket fall!! Ingenting blir mer intimt än en konsert som hålls på liten yta för liten publik. Det beror ju lite på vad man gillar men jag tycker att sådana här upplevelser slår vilken annan arenakonsert som helst.

  • PARIS

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229