Header

Det var bara jag, mamma och pappa hemma i fredagskväll så de köpte hem lite mat från en restaurang här i Borås. La Copita heter den, bästa stället enligt mig!! Vi drack rödvin till det och avslutade senare kvällen i soffan framför På spåret. Så underhållande program tycker jag, speciellt passande för familjemys. Älskar fredagar hemma och det är precis vad jag behöver då och då.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Lördag igår vilket innebar fest för min del. Jag har ju föredragit innekvällar ett ganska bra tag nu men igår var faktiskt väldigt kul då vi var många samlade. Till exempel nästan alla tjejer från min förening var hos Moa och förfestade. Sedan var vi ännu fler hemma hos Thora där festen var. Otrolig blandning människor men jag hade superkul eftersom jag var omringad av många nära, fina vänner. Herregud, värdesätt de som bryr sig om er och som är snälla mot er. Vänder någon er ryggen är de uppenbarligen inte värda din energi. Tycker det är så viktigt att man en gång för alla väljer bort de som gör en ledsen och prioriterar de som vill ens bästa och gör en glad. Det är så uppenbart i teorin men sällan man lever upp till det och det gör jättestor skillnad! Kramis<3

Likes

Comments

Lite blandade bilder från härliga dagar

Längst upp, sensommar i Stockholm. Det var härligt! Hade bränna kvar från Kreta och solblekt hår, strosade runt i Gamla stan i skjorta. Det var nice... Bilden i mitten, också sensommar fast i Borås. KJOL (!!!) och t-shirt, helt fantastiskt. Sista bilderna är från Paris, snart ett år sedan. Det var såå varmt den dagen, i slutet av mars. Förövrigt, jag ÄLSKAR den staden. Drömmer om den varje dag, vill bo där för att plugga eller jobba. Bättra på franskan samtidigt som man lever med vår och sommar året runt. Åka metro dagligen, dricka vin på uteserveringar, ta en kaffe i solen... Ett äventyr som jag hoppas kommer att inträffa snart.

Likes

Comments

Jag ska snart dra mig in till stan för att göra lite ärenden, känns som om jag gjort det varje dag det senaste. En gång för alla köpa fotoalbum som jag letat efter länge. Sedan ska jag också hämta ut min klänning inför balen som har varit under konstruktion. Får hålla tummarna för att den har blivit bra! Annars då, solen skiner och det är redan torsdag vilket betyder att det måste bli en bra dag. Detta lovet har snart gått (sista sportlovet!!). Man checkar av allt nu i kontinuerlig takt, sista kurserna, sista proven, allt... Och det känns hur bra som helst.

Likes

Comments

Myser hemma med min familj och mina kusiner. Vi gör hemmagjord pizza! Vi hämtade dem från fritids och under dagen har vi bara slappat i soffan. Jag har internetshoppat en del, bland annat nya örhängen som jag förhoppningsvis kan ha på balen.

  • Vardag

Likes

Comments

Jag blir så deppig av att se hur tråkigt vädret är. Är less på kyla, snö, regn, slask och halka. Bättre blir det inte av att inse att mer än halva året i Sverige ser ut såhär. Har levt länge de senaste dagarna på känslan av att bli klar med mitt här och åka någonstans! Frankrike är ju givet, sen planerar vi en resa till Amerika.

Eftersom jag inte kan göra så mycket åt den saken just nu får man dagdrömma lite. Man mår både bättre och sämre av att leva i fantasier, hehe. Jag mår dock bättre i drömvärlden men sämre i nuet, har för dåligt tålamod för att leva här o nu. Mycket grundar sig nog i skoltrötthet. 121 dagar kvar!!

  • Vardag

Likes

Comments

Jag och Laura var på bio i helgen. Tanken var att åka till Göteborg för att mysa och gå till någon bar efteråt. Sekunden innan vi var påväg inser vi att den är bokad i Borås (panik). Vi åker ner till stan och som tur var kunde de boka om våra biljetter, så vi åkte till Gbg en liten stund efter ändå. Var en supermysig kväll! Vi såg sista Fifty Shades of Grey filmen och efteråt tog vi ett glas rödvin.

  • Vardag

Likes

Comments

Min sidenkimono uppknuten som en blus och en spetstopp under.

Likes

Comments

Jag har gått och väntat på att denna veckan ska ta slut. Det har varit så mycket på samma gång och nu är det äntligen sportlov!!! Så mycket vila, så mycket kolla på OS, så mycket annat skoj som väntas komma.

Trots en jobbig vecka har idag varit väldigt bra på flera olika sätt. Har nästan varit helt ledig, det har varit soligt och fint och dessutom är det fredag. Idag fick jag också reda på att det går mycket bättre för mig i matten, vilket har varit något ångestladdat hela hösten. Så nu kan jag faktiskt gå på lov utan dåligt samvete.

Likes

Comments

Det är söndag, vilket innebär två saker: plugga och slappa. Får se om jag lever upp till de enda två kraven. Funderar på att färga mitt hår ikväll, fick gammal hårfärg av Laura som hon inte hade någon användning för eftersom hon är superblond nu. Kan ju vara något för att unna sig en söndag. Övrig life-update, det är sportlov nästa vecka. Efterlängtat!! Känns dock som om det var jullov alldeles nyss men kanske bara ett tecken på att tiden ändå går ganska fort, trots att man känner sig fast i dessa trista vintermånader.

Likes

Comments