Header

​igår åkte jag hem till Maria vid 11 på kvällen och så köpte vi en flaska vin och beställde pizza. vid 2 drog vi till Marquee och hade såå roligt. älskar det stället. men efter ett tag drog vi vidare till en ganska nyöppnad klubb där hennes pojkvän var. kom inte hem förrän vid halv 6, hade verkligen en så rolig kväll. 

idag har jag fått gjort en hel del plugg och nu ska jag snart göra mig i ordning för att gå till Madison square garden och se New York rangers spela ikväll. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

denna veckan har varit väldigt bra, vi hade sommar i två dagar med 25 grader och sol. kunde sitta ute och äta middag i tisdags och sedan drog vi spontant till Up&down. hade bara digital design i onsdags med den mest otekniska läraren någonsin så vi sitter typ bara och väntar på honom i 3 timmar. vill verkligen byta lärare men då måste jag göra om hela mitt schema och det är inte värt det. efter lektionen drog jag iallafall till central park och njöt av vädret.

igår åkte jag hem till Maria efter skolan och sedan gick vi och såg Black panther på bio. den slutade vid 12 och då åkte vi vidare till Phd. har bara legat i sängen idag och lagat pannkakor. ska snart gå till Target och köpa lite grejer och sen hälsa på maria på hennes jobb.

Likes

Comments

idag träffade jag Maria för att käka brunch, vilket halva new york också tänkte så det var fullt typ överallt men vi hittade ett supermysigt ställe till slut och käkade pannkakor. sedan gick vi runt i Soho och kollade i butiker. på vägen hem gick jag inom den svenska godisaffären och köpte lite godis. ska snart gå till en bar där Maria jobbar och sedan ut efter det, vi är lediga imorgon eftersom det är presidents day. så skönt.

Likes

Comments

i torsdags startade New York Fashion Week och jag och Maria fick jobba på ett charity event med en fashion show. vi kom dit vid 7 och skulle välkomna alla gäster och det var egentligen vår enda uppgift men sedan sprang vi fram och tillbaka och gav mat och vatten till modellerna och hjälpte till att klä på dom rätt kläder haha, inte vad vi hade förväntat oss men det blev en väldigt rolig kväll. vid 11 drog vi vidare till Phd och festade resten av kvällen.

nu ska vi snart iväg och se nya 50 shades på bio, så taggad.

Likes

Comments

igår var det inflyttningsfest för en kompis på Long Island. vid 12 åkte vi in till stan och var på Marquee resten av natten. idag har jag mest bara legat i sängen och kollat serie. har bara lämnat lägenheten för att köpa kaffe och dunkin donuts på andra sidan gatan.   

Likes

Comments

i torsdags drog jag och Maria till Tao för middag och sedan vidare till Lavo. har lyckats med att vara ledig på fredagar denna terminen också, så skönt. igårkväll var jag och Olivia på bio i Times Square och såg Jumanji. riktigt rolig film och en perfekt fredagkväll. förutom att jag gick hem i minus 10 grader.

Likes

Comments

​back to reality. drunknar redan i läxor efter 3 dagar i skolan. meen det är skönt att vara tillbaka och ha lite rutiner igen. hoppas på att detta året blir minst lika bra som förra 

Likes

Comments

Likes

Comments

har haft en supermysig vecka med pappa och bella i New York. i torsdags var jag tvungen att gå till skolan för att få betyg på klänningen jag jobbat med nu de senaste veckorna. när det var klart hyrde vi en bil och började köra ner mot Florida. kom fram igårkväll, lagade god mat och sedan däckade jag vid 10 och sov 11 timmar. ska bli så jäkla skönt med semester och ledighet.

Likes

Comments

i torsdags efter att sista lektionen var avklarad så träffade jag Olivia och käkade lunch på Lavo och delade en flaska vin för att fira. igår drog jag och Johanna till Lavo brunch för en sista gång tillsammans. lika roligt som vanligt, sedan åkte vi vidare till Phd där det var christmas party. 

idag ska jag bara städa lite i lägenheten och börja packa till florida. sedan kommer pappa och bella i eftermiddag, ska bli så mysigt

Likes

Comments