Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Så var första dagen på sista skolveckan gjord. Klarade mitt sista prov i matten (bortsett från nationella som är på torsdag då) så det var en lycklig hanna sömn spatserade hem för att laga middag. For sedan på ett body pump pass och kollar nu flyg till USA, sååå spännande!!

Likes

Comments

Eftersom att jag har matteprov imorgon och nationella i matte på torsdag visste jag att jag skulle ligga begravd i plugg. Bestämde därför att överraska min hundälskare till sambo med att sno hem en av mina föräldrars hundar. Älskade durat<3


Likes

Comments

Efter en superkort skoldag mötte jag upp fina Emelie för lite kulglass i solen innan jag sedan skulle springa iväg på spinningen. Glass och träning går väl aldrig fel? Hehe.

Likes

Comments

Nu när jag och Ludvig fick vår tillfälliga lägenhet bestämde vi oss för att inte köpa in en massa möbler då vi ännu letar något lite större till hösten. Vi tänkte dock köpa ett soffbord men efter en rensning i källaren hittade jag denna gamla fina kista som nu är en av mina favoritmöbler. Fyndade dessutom söta glasburken med lock på Åhlens REA för endast 44 kr, det kallar jag fynd. 
Nu håller vi bara tummarna att vi får tag i en lägenhet i första hand så att man får välja tapeter etc. själva.


Likes

Comments

Hade några fantastiska dagar i favoritstaden London.

Likes

Comments

Hejsan alla nya såsom gamla läsare!
Efter månaders uppehåll har jag bestämt mig för att ta tag i det här med bloggandet igen. Det är ju trots allt ganska kul att ha något att kolla tillbaks på när tiden går. Märkte dessutom att några av er har fortsatt kolla in på bloggen trots min frånvaro.
För er som inte läst min blogg tidigare så heter jag i alla fall som ni kanske förstått Hanna Wiklund men istället för att göra en novellång text där jag babblar på om min intressen så tänkte jag att ni som är nyfikna helt enkelt får komma in och läsa med tiden. Men denna bloggen kommer smått och gott bestå av min vardag, resor och lite inredning.
De tidigare inläggen ni ser här nedan är från min förra blogg då jag var utbytesstudent i Minnesota, USA.

Likes

Comments

Hej! Ordnar YFU några resor under året t.ex. till Hawaii och vet du isf hur mycket de kostar? :)
Svar: YFU samarbetar med en reseorganisation som heter Belo där du kan åka på flera olika sorters resor, tex. Hawaii, väst kusten, östkusten, NYC osv. 
Själv for jag inte på någon av dem resorna då jag for till så många ställen med min värdfamilj och även Brandtarna, men har hört att resorna verkligen är hur bra och roliga som helst!!:)

Hawaii resan kostar $1085 + flygresan, den ingår alltså inte i priset då det varierar väldigt mycket beroende på hur långt bort du bor. Men i priset ingår såklart boende, mat och aktiviteter.
Hemsidan har du HÄR där du kan läsa om alla resor och dess priser.

Likes

Comments