Började en ny kurs förra måndagen som heter "Markbyggnad och anordningar i offentlig miljö", så på en månad ska jag lära mig allt jag kan om att lägga sten och dekorera gröna rum med sten och trä. Än så länge så har vi bara haft teori men den här veckan ska vi ut och göra lite praktiskt arbete vilket jag ser väldigt mycket fram emot!

Ikväll får vi se om jag och sambon åker till snickeriet och arbetar på våra projekt. J håller på att bygga en arbetsbänk och jag håller på att rusta upp en gammal sliten "skattkista", den ska nämligen bli vit och sen säljas vidare! Bilder kommer när den är klar! Om vi inte kommer iväg till snickeriet så lär vi nog spendera kvällen i varsin datorskärm... Nya spelet Fallout 4 släpptes inatt och det är so far väldigt roligt! Måste hinna med lite studier också!

Armikrog klarade jag ut för ett par dagar sen tyvärr, det var väl ganska roligt men väldigt kort tyvärr!

Nu ska jag slänga ihop något att äta här hemma! Hoppas ni har en trevlig kväll!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Idag är sista dagen på den här kursen vilket innebär "ledig" dag, ifall man inte har kompletteringar. Så dagen kommer spenderas i lugn och ro hemma i lägenheten. Ska försöka få en tvättid och så ska jag köpa lite litteratur till nästa kurs! Sen när jag får lite tid över så ska jag spela lite Armikrog. Det är ett nytt och väldigt annorlunda spel där man ska lösa massa pussel med hjälp av ledtrådar. Ciao

Likes

Comments


Sitter i skolan och förbereder mig för morgondagens presentation samt seminarium. Vi har inventerat en Allé i Götene och gjort åtgärdsförslag. För många kan det låta väldigt konstigt att stå och titta på ett träd i en halvtimme och sedan skriva ner alla deras egenskaper (Höjd, krondiameter, stamdiameter, eventuella sjukdommar, hur kronan är uppbygd och övriga anmärkningar som t.ex. om det finns några döda grenar som måste avlägsnas) men det är ett väldigt avslappnande arbete.

Ovan ser ni ett snitt på hur Allén ser ut i nuläget. Tanken är att komplettera med nytt växtmaterial och bredda vägen med en halvmeter åt väst, detta resulterar i att man måste flytta träden vilket kräver en del förarbete och planering.

Nu ska jag fortsätta med min presentation som måste vara tip-top imorgon! Om intresse finns så kan jag vid ett senare tillfälle lägga upp hur en inventering kan se ut.


Likes

Comments

​Här är ett litet exempel vad jag gör på min fritid. Det här är Trätrollet, loggan till min sambos nya företag som jag designat. Jag har alltid tyckt det varit roligt och avslappnande att rita men under senare år har jag väl tagit det till nya nivåer och kanske utvecklats lite. (enligt mig själv iallafall) Fler teckningar kommer väl dyka upp lite vart efter. Nu ska jag gosa ner mig i sängen men om ni har en stund över tycker jag ni ska kolla in på www.tratrollet.se.

Tills nästa gång. Adios

Likes

Comments