vad har hänt sedan sist?

Hej alla fina! Nu var det ett väldigt bra tag sedan jag skrev ett blogginlägg sist, och nu fick jag ett ryck från ingenstans och kände att jag vill börja blogga lite smått igen. Vad har egentligen hänt sedan sist då? Jag har börjat trean på gymnasiet och tar studenten i år, det ska bli så skönt att gå ut skolan! Jag håller fortfarande på för fullt med att jobba med fransar och jag ser fram emot när utbildningen blir klar, det är riktigt kul att se hur man utvecklas och att det går snabbare och snabbare med tiden.

I somras hade jag mitt sista sommarlov och det var helt fantastiskt. Jag har ju tidigare berättat att jag skulle åka på en språkresa igen, så det gjorde jag. Hela 7 veckor i San Diego, Kalifornien var bokade tillsammans med Katharina från Österrike, som hon skulle stanna 4 veckor. (som jag delade rum med i Miami 2017). Det var såå kul att äntligen få träffa henne igen efter ett helt (!!!!) år! EF campuset i San Diego var verkligen stort med flera våningar och det fanns många rum och ett gym, som jag dock endast hängde på en gång. Min lärare som jag hade var riktigt bra, han hade sunda värderingar och pratade och föreläste om saker som är viktiga på riktigt, verkliga problem. Mycket av det som togs upp på lektionerna handlade om feminism och rasism vilket jag tycker är väldigt viktigt att man pratar om. Det enda som jag inte gillade med campuset var att det låg en bra bit från stränderna och även downtown, så det blev en hel del uberresor tyvärr, jag spenderade alldeles för mycket pengar på det. Annars var området väldigt fint, tyckte verkligen om San Diego och jag skulle verkligen vilja åka dit igen. Vi åkte också till Los Angeles och stannade två dagar, åh så fint det var!!

När jag hade varit i San Diego i ca 2 veckor så bestämde jag mig för att prata med de som jobbade på EF och kolla ifall det fanns plats på deras campus i Miami, vilket det fanns. Så jag bokade ännu ett flyg och två veckor senare så var jag i Miami igen, det bästa stället jag någonsin varit på, älskar att vara där och saknade det så mycket att jag inte kunde låta bli att åka tillbaka. Så där blev jag att stanna i tre veckor, det enda jobbiga med resan var att jag inte kunde boka om mina flyg så jag var tvungen att flyga vääääldigt länge. Från Miami, till San Diego, till Dallas, till London och tillsist i Stockholm, en väldigt jobbig hemresa men helt klart värt bytet!

I september fanns det en resa inbokad till Barcelona tillsammans med familjen, det var verkligen en så mysig resa! Vi kollade på sevärdheter, besökte olika restauranger och gick väldigt mycket för att bara upptäcka och se den fina staden. Det var första gången jag var i Spanien och jag skulle absolut vilja åka dit igen!

Det var lite av det som hänt sedan sist, går jag in på fler och djupare detaljer så kommer inlägget att bli alldeles för långt, men ni får jättegärna ställa frågor om ni har något ni undrar över. Jag vet faktiskt inte hur ofta jag kommer att blogga, jag gör inte roliga saker hela tiden och jag känner inte för att bara skriva ihop tråkiga och halvdana inlägg för att kunna publicera varje dag. Det kommer inlägg lite då och då när jag känner för det och när det finns något att skriva om. Jag hoppas att ni hade ett bra 2018 och att detta år blir ännu bättre, kramar! <3

Gillar

Kommentarer