Snapshots och varför jag inte varit så aktiv

Nu är det tyvärr ett tag sedan jag publicerade ett inlägg och jag känner verkligen att jag har "tappat det". Kände väl att motivationen försvann lite och det blev inte så många inlägg under sommaren på grund utav att jag först jobbade på sommarkollo 5 veckor. Man sov ju över på kollot och jobbade hela dagarna fram till sen kväll så hade helt enkelt inte tid. Sedan blev jag ju hämtad direkt från kollot och då var det dags för 5 veckor språkresa i Miami. Där var det ju saker som hände hela tiden och bloggen glömdes bort. Jag hade såklart velat dela med mig av mer därifrån men jag hade inte den tiden då jag gjorde saker hela tiden. Därför funderar jag faktiskt på att vlogga nästa år i San Diego, vore skithäftigt och det är ju kul att själv kunna se tillbaka på resan i videos.

Sen anledningen till att jag inte tog upp bloggandet mer nu när jag kom hem igen är väl som jag sa, att jag kände att jag hade tappat det lite. Sen nu när skolan börjat igen också och jag har ingen motivation till att plugga eller göra någonting utan tänker bara hela tiden på att jag vill tillbaks till värmen, haha!!! Men förhoppningsvis åker jag iväg snart igen, har värsta resfebern och vill bara resa överallt!!!


Eftersom jag inte varit här på ett tag tänkte jag bjuda på lite snapshots!

Jag å Jessica <3 // Ett försök till en selfie med Annies kisse Lisa <3 (som ni ser inte var så samarbetsvillig:/) // Toaselfie med Linnea

Sushijama med de bästa // Firade Jenny som fyllt 17 med Pinchos // Jag och Monira drog oss iväg till gymmet

Tisdags då älskade mamma skulle fyllt 50<3 // Myys med Jessica & Annie!! // Från igår då min bror skulle göra varma mackor, lyckad!! Haha!

Bästa Linnea // Annabelle på bio, såå läskig!!! // Jag & Jessica gottade oss, som alltid haha!!

Haaatar vädret här, sån ångest!! Längtar tillbaks till Miami VARJE dag! // Nyttiga som vanligt! // Bakade en supergod hallonpaj!

Gillar

Kommentarer