Senaste dagarna

I tisdags gick jag på stan med Ellen och vi åt även på käk. Supergott var det och jag åt deras vegetariska burgare gjort på svamp som vanligt. Beställer alltid samma sak på de restauranger/fik som jag provat något jag tycker mycket om. Då blir det så att jag aldrig testar nya rätter vilket jag kanske borde göra.

Efter vi ätit så åkte vi till Marieberg. Jag hade ett presentkort på XXL så jag fick med mig en träningströja hem. En svart helt vanlig långärmad från Nike, snygg var den! Vi drack också en varsin smoothie från Naked juice bar, supergod var den! Dock fick jag jätteont i magen och den svullnade upp väldigt mycket. Vet inte vad det berodde på, kanske att jag redan var ganska mätt eller har ingen aning???

Igår fyllde min ena bror Oliver 20 år!!! Han fick en jättefin Ralph lauren skjorta av mig och vår gemensamma bror, tror att han blev nöjd! Han hade hit några gäster och så fikade vi. Det blev ananaspaj och tårta som mormor hade bakat, supergott!! Imorse åkte han och hans tjej till Arlanda för att åka till Tokyo, Japan!! Sjukt kul ju hoppas de får en riktigt härlig resa!! Skulle faktiskt också vilja åka dit, verkar skitcoolt!

Jag övningskörde också igår och det gick bra! Gjorde det idag med två gånger och sista gången gick det ju sådär, var lite läskigt!!

Senare så träffade jag Ellen och vi gick till Espresso House. Jag beställde deras cream cheese bagel, den är såå god ätit den flera gånger den här veckan haha!

Testade den nya Nocco idag. Är egentligen inte ett större fan av Nocco men det händer att jag köper det. Den här var iallafall superäcklig, smakade typ apelsinchoklad????

Gjorde också favoritpastan som jag gör skitofta, blev lika god som vanligt!!

Gillar

Kommentarer