Premiär på uteserveringen

Hejsan!!
Jag kom för en stund sedan hem, jag har varit ute hela dagen därav sent inlägg. Idag vid ettiden mötte jag upp Ellen på gymmet och vi brände av ett rumppass. Det var 5:e träningen denna vecka och det känns riktigt bra att vara igång. När vi var klara drog vi hem och fixade oss.


Vi möttes upp igen när båda hade fixat sig och då satte vi oss på Sorellas uteservering. Vi beställde in en varsin passionsfruktslemonad samt delade på en pizza. Vädret har verkligen varit heeelt underbart idag med 17 grader och sol, sååå härligt!!


Sen gick vi bara runt lite och njöt av vårvärmen tills vi träffade Estelle och vi alla satte oss på uteserveringen vid Fratelli. Vi alla tog en varsin lemonad delade på en nutellapizza. Jag hade avklarat en vecka av min nyttiga period men så bröt jag den idag. Dock har jag ju tränat så mycket så jag tyckte jag var värd att unna mig lite gott. Jag kommer iallafall inte äta massa onyttigt på vardagarna, kanske någon fika då och då men inte köpa hem massa snacks som tidigare.

Gillar

Kommentarer