Onsdag till idag

Hej!! Just nu sitter jag i sängen och dricker en vaniljislatte samtidigt som jag kollar på Bianca Ingrossos senaste youtubevideo. Om en kvart ska jag gå till Spahuset för en öronljusbehandling, jag har aldrig testat det tidigare så vet inte om det funkar eller inte. Det stod på deras hemsida att set ska vara bra innan man flyger, och jag får en sån outhärdlig smärta i högra örat VARJE gång jag flyger. Jag åker ju snart till USA så tänkte testa detta då inget annat funkar hittills.

I onsdags träffade jag Ellen och vi gick runt lite på stan, det enda jag fick med mig var matchade sovtröjor som vi köpte. Jag måste hålla mig med shoppingen innan flytten för att inte göra packningen svårare än vad det redan är.. Vi gick även till Pinchos och åt lite mat, tycker den är jättegod där förutom att jag får så ont i magen efter, haha!

Igår var jag ledig från jobb och försökte då hinna med så mycket som möjligt. Jag gick upp klockan 8 för jag hade tvättid. Efter det åkte jag och min storebrors sambo till IKEA, där jag beställde två små sängar till mina kaniner, de fanns inte i lager men förhoppningvis kan jag hämta ut dem nästa vecka. Vi hann även med att begrava min kanin Totte som gick bort i vintras, då gick det inte att gräva så jag väntade med att gräva ned askan tills nu. Han fick en plats bredvid min tidigare kanin på Franciscus Lundens djurkyrkogård. Jag hann även med att städa hos mina kaniner och hälsoundersökning och vaccinering inför USA som är obligatorisk.

Idag är det jobb samt behandlingen som står på schemat, förhoppningsvis hinner jag med att städa mitt rum och packa lite också. Ha en fin dag! Kram <3

Gillar

Kommentarer