Mitt 18 års firande

I fredags kom Nelly med tåget hit från Dalarna. När hon var framme kom hon och mötte upp mig hos frisören där jag klippte och färgade håret. Blev verkligen såå nöjd!!!

När håret var klart gick vi på stan lite och jag fick som vanligt med mig lite saker hem. Vi åt också på Hälls Stallbacken, favoritpastan som vanligt!! Lite senare gick vi hem till mig och gjorde oss iordning för vi hade bokat bord på Pinchos. Maten var verkligen god och drinkarna också!!

Runt halv 12 drog vi ut på krogen, superkul hade vi!!

I lördags (igår) hade jag mitt 18 års firande med mina tjejvänner. Jag hade hyrt lokal och fixade massa gott småplock och bål. Vi chillade och körde lite olika festspel, bland annat Beer Pong, superkul!! Jag fick superfina presenter och jag är så tacksam, har världens finaste vänner!!!! <3

Jag beställde hem sånna här silvriga sifferballonger från partykungen men fick inte hem dem. Så såg att de inte var där bara några timmar innan allt skulle börja. Så min snälla bror åkte för att köpa nya men då fanns det bara blåa, så fick ta det. Det var lite synd då jag hade silvrigt och svart tema och det skulle passa bättre med silvrigt på bilderna. Men hellre det än inga!! Annars hade jag ju köpt helium helt i onödan...

Imorse gick jag och Nelly upp vid niotiden för att åka till lokalen och städa upp efter igår. Det var rätt mycket att städa så det tog sin tid!! När allt var klart tog vi en sväng upp på stan och jag handlade lite kläder. Strax innan 18 gick hennes tåg hem igen så då åt vi på stallbacken igen innan hon skulle lämna. Det är ju så gott så skulle kunna äta det nästan varje dag!!

Gillar

Kommentarer