Lördag till söndag

Hej på er!! Denna helg har varit väldigt händelserik, jag vloggade faktiskt så stay tuned ;))

I lördags åkte jag, Clara och Sarah till IKEA för att äta mat samt köpa hem lite svenska godsaker såsom lösgodis, lingondricka, och det godaste jag vet: JULMUST!! Blev ju inte lite överlycklig när jag såg att det fanns på hyllan ;)) Nästa stopp blev ULTA och där inne gick vi runt väldigt länge och jag hittade massor av bra produkter, visar allt i vloggen som kommer laddas upp i veckan.

Senare när klockan började närma sig fem var det bara att börja bege sig hemåt då jag stod på schemat att jobba 17-23. Jag jobbar vanligtvis inte helger men mina värdföräldrar hade en konsert inplanerad som de skulle gå på. Allt gick jättebra och när barnen vid niotiden hade somnat så kunde jag slappna av och kolla på youtube.

I söndags hämtade Clara och Nicole upp mig vid 10:30 så åkte vi vidare till Redwood Regional Park för att hajka. Vi gick en sträcka på en mil och det var faktiskt väldigt skönt och mysigt att vandra. Det kommer jag nog göra många fler gånger här! Finns väldigt bra hajkställen i närheten, men det är så backigt så kände en hel del motstånd och dagen efter hade jag lite träningsvärk. Efter cirka två timmar när vi var klara åkte vi till Taco Bells Drive In där alla beställde en varsin veggie bowl och en pink lemonade som vi åt på en bänk i en jättemysig park. Älskar verkligen att bo här i Kalifornien, jag kan liksom ligga och sola i slutet på oktober och det finns alltid så mycket att göra.

Senare på kvällen var jag och Clara medbjudna av Sarah att äta middag hos hennes moster som också bor här i Bay Area. Det bjöds på god mat och hon hade lagat vegetariskt till mig och Clara, så snällt! Det var rätt mycket folk som kom då de firade en judisk högtid. Jättemysigt var det!

Gillar

Kommentarer