Julklappsbyte & photoshoot

Gårdagen (fredag) startade med en körlektion på körskolan, vilket gick bra. Nästa tid är inte förens på tisdag så jag har tänkt att plugga lite teori tills dess. Körningen gick iallafall bra och efter det gick jag hem och bara tog det lugnt. Lite senare kom Jenny hem till mig och hon hade med sig julklappar och hon fick sin av mig. Jag fick en superfin ögonskuggspalett från Bh Cosmetics samt ett liquid lipstick från Jeffree Star. Jag blev verkligen så glad! Har faktiskt inte testat någon produkt från något av de märkena tidigare.

Såklart så blev jag riktigt sugen på att sminka mig och testa de nya produkterna. Då bestämde jag mig för att fixa mig så vi kunde ta lite bilder på varandra och tillsammans. Jag tyckte iallafall om båda produkterna riktigt mycket och färgerna var såå fina!!

Senare mot kvällen blev vi hungriga så då gick vi till Willys och köpte oss en varsin plocksallad. Det är ju så gott!!!

Bilderna vi tog är tagna med en Canon EOS 700D. Ääälskar verkligen min systemkamera, så nöjd att jag köpte den!! Sjukt bra och blir riktigt bra bilder, redigerar nästan aldrig bilderna jag tar med den. Låter bilderna vara som de är tagna tycker det blir bäst så!


Gillar

Kommentarer