I’m back

Hallå!! Hur längesen var det inte sist jag uppdaterade bloggen? Nu har jag fått ett riktigt sug på att börja blogga igen, men har liksom inte riktigt haft något att skriva om? För mig måste det komma naturligt, jag vill inte tvinga mig själv att skriva ett inlägg om dagen för att jag ”måste” utan för att jag vill skriva av mig lite när jag känner för det.

Jag älskar ju att skriva. Svenska var mitt favoritämne i skolan och jag har alltid tyckt om att skriva dagbok. Nu har jag dock inte gjort det på några månader, men jag tycker att det är väldigt lugnande och mediterande. Jag skulle älska att en dag få skriva en egen bok. Både en slags självbiografi och en roman, men först lär jag läsa ut en hel del böcker. Jag håller just nu på att läsa ut hela After serien, som är en av de bästa och mest spännande kärleksromanerna jag har läst. Jag är inne på den sista av fem böcker just nu, verkligen ett hett boktips!

Jag har inte haft särskilt mycket att skriva om då mitt liv nuförtiden mestadels består av jobb. Den här sommaren har jag inte haft mycket ledigt och jag bor just nu i Ludvika och jag har ju nästan alla mina vänner hemma i Örebro. Men det har ändå hänt en del, trots Coronapandemin. Jag har följt restriktionerna och hälsomyndighetens rekommendationer, och jag skulle ändå säga att jag haft en fin sommar trots att jag skippat utekvällarna och att hänga på uteserveringar.

Min bästavän har tagit studenten och det firade vi genom att dagen efter spendera en natt på Steam Hotell som är ett fantastiskt hotell med grym service, verkligen mysigt där. Jag har även fått en så efterlängtad liten brorsson, Ian. Jag har börjat jobba inom hemtjänsten samtidigt som jag driver mitt företag som fransstylist. Jag har åkt till Lysekil och Göteborg och haft kvalitetstid med min bästavän. Min syster Nelly har fyllt 21 så vi hade ett firande hemma hos mig. Jag hade midsommarfirande hos mig och i början av sommaren var min älskade Clara som jag lärde känna i USA på besök hos mig. Så tråkigt att hon bor så många timmar bort från mig.

Jag hoppas att ni också haft en fin sommar trots pandemin!

Gillar

Kommentarer