Frisörbesök & San Francisco


På lördagskvällen efter att jag kom hem från Vegas kom Nicole och Clara hem till mig så lagade vi svamppasta på och badade jacuzzi. Efter ett bra tag gick vi ner till källaren med chips, svensk dipp och Netflix. Vi satte på Never say never och sjöng med till låtarna. Det var riktigt mysigt och det slutade med att vi alla somnade i varsin soffa.

Vi bokade också Clara och Nicole bokade en weekend till Texas vilket gjorde att vi var tvungna att begränsa oss ett par dagar för vi behövde spara pengar till det. Det är så dyrt att leva här i USA och Au pair lönen kommer man inte speciellt långt på, iallafall inte när man är en slösare som både jag och Clara är. Att jag blev klassens lyxfälla på studenten säger väl en del haha..

Dagen därpå behövde Nicole åka hem vid tiotiden för hon skulle jobba, Clara stannade kvar hela dagen och vi åt en varsin veggie bowl på Chipotle och bara tog det lugnt. Emma kom över också och det slutade med att hon sov kvar hos mig då vi båda var lediga dagen efter. För mig stod ett frisörbesök på schemat, det är så att jag tog ett dumt beslut och slingade mitt hår hemma, vilket aldrig är en bra idé, vilket jag borde ha lärt mig för längesen. Speciellt nu när jag har gått till frisören de senaste åren. Det resulterade iallafall i fläckar och gula toner så det första jag gjorde var att ta kontakt med frisörer i närheten för att se om någon kunde fixa till mitt misstag. Min värdmamma gav mig tips på en salong där de tar modeller för cirka 650 svenska kronor, vilket är riktigt billigt. Så jag bokade tid hos en tjej där och hon var väldigt noggrann och duktig, blev verkligen nöjd och tycker det är sjukt att hon tog så lite pengar för ett 5 timmars jobb. Kommer helt klart gå dit igen! Förutom frisörbesök hann jag med att äta på IKEA med Clara.

På tisdagen hikeade vi en mil och tog oss sedan in till San Francisco och åt middag på Cheesecake Factory. Det blev en varsin vegoburgare med pommes, maten var bra men utsikten var ännu bättre, wow så fin stad San Francisco är. Jag har nu bott här i två månader, vilket innebär tio månader kvar..

Gillar

Kommentarer