Firat min första Thanksgiving

Jag har inte varit så aktiv här på bloggen på senaste som jag vill vara. Målet är att uppdatera regelbundet men har inte riktigt haft motivationen att sätta mig och skriva ett inlägg. Men iallafall, det som har hänt sedan sist är att jag har firat min första Thanksgiving här i USA. Dagen firades genom att jag blev bortbjuden hem till min kompis Sarahs moster som också bor här i Bay Area vilket var jättesnällt. Det bjöds på riktigt god mat samt efterrätt, en supermysig dag som jag och Sarah sedan avslutade hemma hos mig med ost och kex och vin mys!!

Utöver det har jag umgåtts med Clara en hel del, säger det igen; är otroligt glad och tacksam att jag hittat någon här som jag kommit så nära som jag gjort med henne, och det bästa är att vi bor typ 4 min med bil från varandra!! Jag har också varit på bio en del och besökt IKEA, alltid skönt att åka dit och äta svensk mat och köpa lösgodis om man saknar Sverige lite <3

Nu börjar julen närma sig och trots att hela huset är julpyntat så känner jag inte speciellt mycket julstämning. Det är nog för att jag är så långt bort från familjen och det blir min första jul utan dem, för att för mig handlar julen om att spendera tid och mysa med familjen. Att det inte är någon snö här är också något som känns konstigt då jag inte firat jul någon annanstans än i Sverige förut. Jag hade jättegärna velat komma hem över julen men flygbiljetterna ligger riktigt högt just då så det går inte.

I lördags var det faktiskt en svensk julmarknad i San Francisco som jag gick på tillsammans med Anna, vi köpte lussebullar, våfflor och julmust vilket var så gott! Vi mötte även upp Clara och så sov hon hos mig och vi lagade god middag och åt chips och svensk dipp. På söndagen var det andra advent så då gjorde jag lussebullar som blev riktigt bra. Sist jag gjorde misslyckades jag men denna gång blev de väldigt goda!

Idag måndag fick jag ledigt i och med att jag passade hundarna i helgen när min värdfamilj var i Lake Tahoe så då passade jag på att vara extra produktiv och lyckades bocka av hela min ”to do-list” som innefattade bland annat en powerwalk, tvättning, städning, sola solarium, gymma, samt 30 minuters morgonyoga där jag påbörjade en 30 dagars yogachallenge jag hittade på youtube. Jag är faktiskt mer taggad än någonsin just nu på att börja träna, jag har haft gymkort sedan jag kom hit men inte börjat gå dit förens nu så jag hoppas detta håller i nu. Jag fick hem ett skitsnyggt träningsset, pulver, BCAA, samt en shaker idag som jag beställde hem från Womensbest och att öppna det paketet gjorde mig ännu mer taggad på att komma igång på riktigt!

Gillar

Kommentarer