2020

Nu är julen över och vi har kommit in på ett nytt år. Det kändes konstigt att inte fira jul den 24:e och att inte vara hemma i Sverige, jag hade inga julkänslor överhuvudtaget men jag hade ändå en mysig jul. På eftermiddagen den 24:e följde jag med min värdfamilj till Claremont country club där vi åt buffé, det var gott och blev en bra kväll! Ringde även hem till min familj och önskade en god jul, även om jag mycket hellre hade varit hemma och firat svensk jul med min familj så blev det bra ändå. På morgonen den 25:e samlades vi och åt frukost och öppnade julklappar, jag fick jättefina paket och mina värdbarn blev glada och nöjda över det jag gav dem. Det kom fler folk från deras släkt och vid fyratiden åt vi middag, det var gott men saknade en hel del från det svenska julbordet, ingenting slår det!! Jag saknade framförallt julmust, bruna bönor, sojakorv, vegobollar, julknäcke och vegetarisk julskinka från Quorn.

Det nya året firades in genom att jag, Emma, Linn och Isabell lagade middag hemma hos mig; tofu med ris i hoisinsås, vilket blev riktigt gott! Jag har börjat laga så mycket tofu på sistone, hemma i Sverige gjorde jag det aldrig men har nu kommit på att jag verkligen älskar det. Vi bakade också en tårta med grädde, Philadelphia och jordgubbar. Cirka 30 minuter innan tolvslaget tog vi en Uber till en fest i Oakland som var riktigt torr, så det blev väl inte riktigt den nyår vi hade tänkt oss men det var ändå roligt, det blir vad man gör det till!

Gillar

Kommentarer