17/9

Hej på er!! Nu sitter jag på jobbet och har rast, som jag skrivit tidigare jobbar jag ju inom hemtjänsten. Jag älskar verkligen mitt jobb. Jag förstår inte varför folk är så rädda för att jobba inom vården? Jag skulle alla dagar i veckan välja detta framför tex ett restaurangjobb. Jag brinner verkligen för att hjälpa andra människor och om det inte vore för den låga lönen hade jag definitivt kunnat tänka mig jobba med detta i framtiden. Älskar att det är så varierande, man träffar så mycket människor, alla med olika behov. Känns skönt att gå till jobbet med ett leende på läpparna! Sen att även ha möjlighet att driva eget inom skönhet känns helt fantastiskt, jag älskar variation och att jag just nu kan kombinera de två yrkena.

Jag var ledig igår så då var jag och Nelly barnvakt till min lillebror, det var så mysigt verkligen. Senare mot kvällen åkte vi in till gymmet och tränade armar och axlar. Vi har verkligen fått in träningen på rutin nu och det känns skönt att vara igång igen. Efter det belönade vi oss själva genom att gå och sola solarium, då det var väldigt längesen. Idag blir de vilodag då vi tränat tre dagar i rad men imorgon ska vi till gymmet igen innan jag börjar jobba vid 16. Jag jobbar både dag och kväll med varierande arbetstider, det tycker jag är skönt faktiskt.

Helgen som var jobbade jag alla dagarna. Men på torsdagen var jag ledig så då åkte jag och Nelly till Kupolen i Borlänge och shoppade. Det blev faktiskt en hel del handlande. Vi har ju knappt affärer här i Ludvika där jag just nu bor så då passade jag på att handla när vi var i ett köpcenter.

I lördags såg vi After I collided på bio, som är den andra filmen i After serien. Den var verkligen bra, rekommenderar starkt! Jag har ju läst böckerna också och jag var besviken på första filmen men denna var verkligen av hög klass.

Bläddra ner för att se lite nytt jag införskaffat:

På Indiska köpte jag dessa ursnygga koppar! Jag tycker de är så fina och verkligen sköna att dricka ur. Ellens familj har kaffekopparna och jag älskar verkligen att dricka kaffe hos henne så köpte likadana jag. Det blev 4 stycken kaffekoppar och två tekoppar denna gång så får jag köpa fler vid senare tillfälle.

Jag köpte även en hårmask, nytt schampo för mitt var slut, rosvatten spray samt en jättepraktisk necessär som passar perfekt för att packa med min hudvård i när jag åker iväg.

Jag har börjat prenumerera på Glossybox igen, känns verkligen som de har steppat upp sen jag hade det för något år sedan. Är riktigt nöjd med alla produkter. Dock tappade jag jadestenen i golvet så handtaget gick sönder, så det var lite tråkigt.

Jag passade även på att köpa Glossybox Limited edition box med fem olika hudvårdsprodukter från Sensai i travel size. Ska bli spännande att testa!

Jag har faktiskt beställt hem Tanrevel. Har bara hunnit testa en gång och då fick jag inte riktigt in tekniken så tror det blir bättre nästa gång. Ger en recension när jag vet bättre men tyckte den kändes väldigt bra!

På H&M hittade jag denna snygga klänning!

Gillar

Kommentarer