00:51

Hej på er!! I skrivande stund är klockan så sent som 00:51. Idag har verkligen varit en fullspäckad dag, jag har hunnit med så mycket vilket känns skönt. Jag har inte haft någon vila förens nu, så det ska bli skönt att snart få sova för imorgon väntas mera jobb. Idag stod alarmet på 6:00 och jag åkte hemifrån 6:35 för att sedan börja jobbet inom hemtjänsten klockan sju. Jag jobbar just nu på schema och har gjort det sedan juni. Jag slutade jobbet klockan fyra och då åkte jag förbi Rusta på, jag fick en sån höstkänsla så jag köpte hem en mysig filt, mjuka tofflor och ett ljus som hade en väldigt mysig doft.

Mellan fem och sju ungefär hade jag en franskund. Som jag har nämnt ett par gånger tidigare jobbar jag även som frans- och ögonbrynsstylist. När jag var klar fixade jag middag snabbt innan jag begav mig till gymmet för ett kvällspass. Jag tycker verkligen om att träna men har svårt för att komma in i träningsrutiner. Jag vill ju verkligen leva en mer hälsosam livsstil och träna mer så jag jobbar verkligen på det. Just nu går det framåt; jag, Nelly och hennes sambo ska vara 5 veckor utan snacks, fika, läsk och allt sånt. Hittills har vi avklarat två veckor och det känns jättebra faktiskt, sötsuget är typ helt borta vid det här laget. Det kommer ibland men är mycket lättare nu att stå emot än vad det var tidigare.

Efter gymmet hann jag med att städa mitt rum samt organisera om i garderoben och i hurtsen, jag älskar verkligen att organisera! Jag kan ha svårt att hålla städat på ytor men i tex garderob, byråer osv är det alltid vikt och organiserat.

Nu börjar klockan bli väldigt mycket och jag ska upp och jobba och fixa lite saker imorgon så jag lär sova snart. Får se om jag orkar läsa några sidor i min bok innan jag slocknar. Jag läser femte boken av 5 i After serien, jag älskar verkligen dessa böcker så jag rekommenderar alla som tycker om tonårsdrama/kärleksromaner att läsa denna. Den andra filmen kommer även ut nu på onsdag och jag är sjukt taggad på att gå och se den!

Godnatt på er!


Gillar

Kommentarer