Vecka 34 då unnar vi oss

Gravid vecka 34
47 dagar kvar

Okej men hörni vi är alltså under 50 dagar nu och det känns verkligen helt galet.

Bullen
Bebisen är cirka 44 cm lång och väger ungefär 2200g.
Har inte bebisen lagt sig med huvudet nedåt så är det nu dom vända sig och förbereda sig inför förlossningen.
Just nu känns som det inte är så mycket ” utveckling” på bullan utan att hon mer ska lägga på sig mer vikt de sista veckorna som vi har kvar.


Min status
Jag kan säga att denna graviditet är som en bergochdalbana. Ena dagen mår jag super bra och känner mig knappt gravid och nästa mår jag psykiskt dåligt av graviditeten och känner knappt igen mig själv. Det som är värst just nu är att jag är en otrolig smärta vid revbenet, exakt som jag hade med Elsa. Det känns verkligen som man blivit misshandlad bara att man inte kan se nå blåmärken haha. Men jag försöker intala mig själv att snart är de över så att jag kan tänka att jag slipper denna smärta om några veckor.

Övrigt
Jag har börjat skrivit upp lista ut på saker jag behöver införskaffa mig till förlossningsväskan och vad som faktiskt är kvar att handla till bullen. men det kan jag göra ett inlägg om vad som är kvar om de verkar roligt!

sen var ni några stycken som vela se vad jag hade köpt till Elsa ifrån zaras. Jag verkligen ÄLSKAR deras kläder, det är bra kvalité men fortfarande väldigt bra priser tycker jag. Så jag köpte 2 klänningar, ett par svarta shorts, en gul tröja med körsbär på och sen 3 Basic t-shirts hon kan ha i sommar då hon nästan växt ut alla sina kläder nu. Ska beställa hem lite mer sen men detta var de jag hitta första omgången som jag gillade!

Jag har även beställt hem lite sommar kläder till mig själv ifrån bubbleroom då jag har rensat ut en hel del i min garderob och kände verkligen att jag behövde unna mig själv lite nytt och fräscht. Speciellt nu när man snart inte längre kommer ha kulan och man kan äntligen börja få tillbaka sin egna kropp då vill man ha saker att se bra ut i!


Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,

Åh du gjorde helt rätt i att unna dig, wow så fina plagg ❤️❤️ Kram

nouw.com/happym
Ida,

Men åh så himla söta bebiskläder!!

idanilssonphoto.se
carroat
carroat,

Wow vad det närmar sig, så fina kläder med!

Och tack! ❤️

nouw.com/carroat
emmapetersson
emmapetersson,

Börjar verkligen närma sig ju, spännande!

nouw.com/emmapetersson
santonia
santonia,

Fina du, så nära nu och skönt med nedräkning! <3 Känner verkligen igen mig att det går från dag till dag med mående, är precis i samma sits nu under min graviditet.

nouw.com/santonia
Sara,

Oh så mycket fint <3 Inte långt kvar nu!!

aamaziing.se
T',

Så himla mycket fina kläder! Och så spännande att det inte är långt kvar med graviditeten. Jag håller tummarna för att du kan må så bra du kan sista tiden!

devote.se/babustyle
Josefin,

men wow så fina kläder!! Och KLART MAN SKA UNNA SIG haha 😍


jossanamigo.blogg.se
Enna,

Så fina bebiskläder 😊

sayyeastofashion.blogg.se
celinelundqvists
celinelundqvists,

Oj det är verkligen inte länge kvar nu <3

nouw.com/celinelundqvists