Mitt i veckan

Go kväll vänner Hur är det med er såhär mitt i veckan?
Jag har varit lite halvseg idag så jag har tagit det rätt lugnt men ändå försökt vara effektiv. Igår fick vi ÄNTLIGEN korgar och hyllplan till garderoberna här hemma ( efter 7 veckors väntetid) Så idag har jag rensat en hel del av Elsas kläder, packat ihop sånt som vi ska ha till lillasyster, jag har sorterat de som ska slängas och upp på vinden och gjort plats för att kunna vika och hänga in våra saker. Tog en paus där någon gång efter lunch medans de fortfarande var fint väder och tog mig ut på en promenad. Jag har försökt att gå minst en liten promenad varje dag eller att träna för att hålla kroppen igång nu såhär mot slutet. Kan ni förstå att bebis är här om senast 6 veckor? Nej men snälla det känns så konstigt! Har även hunnit och hämtat ut mat som vi hade beställt ifrån Willys och ett paket med sommarkläder till Elsa som jag har beställt ifrån från zaras. Vill ni se vad som var i paketet?


sen lär jag tipsa om 2 saker!
1. Jag fick hem mina tränings byxor och band ifrån Aim’n och wow vad bra banden var!! jag har haft massa olika band tidigare som jag inte alls har gillat men dessa var sjukt bra! så gillar ni att komplettera eran träning med bland så köp deras helt klart.

2. gillar ni iste? då MÅSTE ni testa funlights nyhet på iste som dessutom är sockerfri! HUR BRA? dom har kommit i två smaker och den ena är Peach and love och den andra är Lemon rush. Kan meddela att Sommaren är officiellt räddad med god dricka så bra var den! 10/10!

Gillar