Postad i: Hanna

Serier, finns det något bättre? Det är så mycket bätte än att kolla på en film, iallafall enligt mig. En serie kan man plöja igenom snabbt men den är längre än 1,5h och har istället avsnitt och säsonger. Älskar att man kan kolla på ett avsnitt och när det är slut kan man bara ta på nästa avsnitt.

1. Prison Break

Serien kretsar kring Lincoln Burrows, som dömts till döden för ett mord han inte begått. Hans bror Michael Scofield planerar i detalj hur han ska rädda sin bror och rånar en bank med avsikt att hamna i samma fängelse som sin bror. Räddningen visar sig dock, när han tvingas beblanda sig med några av fängelsets farligaste män, bli svårare och mer komplicerad än vad han tidigare trott.

2. Arrow

Efter att ha dödförklarats och varit försvunnen i fem år hittas Oliver levande på en öde ö. Väl hemma förstår Olivers familj; mamman Moira, systern Thea och bäste vännen Tommy, att Olivers tid på ön har förändrat honom. Oliver var tidigare en obetänksam festprisse, som bland annat var otrogen mot sin flickvän Laurel men nu vill han göra upp med sitt förflutna. Hans vilja att göra rätt stannar dock inte vid de nära och kära.

3. Grey's anatomy

Grey's Anatomy kretsar kring Dr. Meredith Grey, en läkarstuderande som gör sin allmäntjänstgöring på sjukhuset Seattle Grace Hospital i Seattle. Man får följa Merediths och de andra kirurgernas liv och verksamhet vid sjukhuset, vilket betyder mycket jobb och stress, liksom brist på tid, sömn och tacksamhet. Det kretsar även kring familjen och allt vad det innebär. Med allt jobb är det svårt att hinna med kärleken och många relationer uppstår därför på jobbet, vilket kanske inte alltid är det bästa.

4. The 100

Jorden har ödelagts av ett kärnvapenkrig och de få överlevande befinner sig ombord på rymdstationer i omloppsbana kring jorden. I ett sista desperat försök att se ifall jorden fortfarande är befolkad skickar de ner 100 tonåringar som dömts för olika brott.

5. Vampire diares

Elena Gilbert är en helt vanlig tonårstjej i en liten småstad, och hon bär på en sorg efter att hennes föräldrar dog i en bilolycka. En dag möter hon Stefan Salvatore, som hon genast fattar tycke för. Men det Elena inte vet är att Stefan är en vampyr och har varit det i 145 år. Stefan har en farlig men oemotståndlig bror, Damon, som också är vampyr. Elena dras in i en farlig härva av vampyrer och häxor och måste lära sig att skydda dem hon älskar. Saker börjar att hända Elena, en av de äldsta vampyrerna i historien letar efter henne och hon gör allt hon kan för att skydda sina närmsta vänner och sin familj även om det kostar henne livet.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments