Header

Har tyvärr inte blivit så mycket bloggning de sista dagarna. Kände mig ganska dålig i tisdags och fick stanna hemma igår och idag. Hela gårdagen spenderades i sängen eftersom jag var för trött för att göra något annat. Idag har jag gjort lite läxor, så dagen har inte varit helt bortkastad i alla fall. Har både ett prov och skall hålla ett tal imorgon i skolan så jag måste dit, men jag får se om jag stannar hela dagen. Lovisa skulle egentligen kommit hit imorgon och sovit över men det får bli nästa helg.
En liten uppdatering på vad som händer kan man säga, hoppas ni alla haft en bra vecka!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har rast just nu så tänkte jag kunde blogga lite. Skall jobba hela dagen så därför blir det inte särskilt bra uppdatering, tyvärr. Imorgon skall jag åka och shoppa med mamma och på onsdag börjar skolan igen. Måsta plugga största delen utav veckan för jag har hur mycket läxor och prov som helst. Till helgen har jag lite planer men det kommer ni få höra om lite längre fram, ha en bra måndag!

Likes

Comments

Hej på er! Har tyvärr inte bloggat idag, tog en lång sovmorgon, gjorde en god frukost och åkte sedan till Lovisa som jag skall sova hos inatt. Har än så länge under dagen hälsat på hennes hönor, en av dom kan ni se här uppe, och vi har också lagat en jätte god middag. Vi gjorde tidigare varsin pannacotta som vi skall äta när vi kollar på film senare. Hoppas ni alla ar haft en bra start på helgen!

Likes

Comments
Likes

Comments

Även om denna veckan gått väldigt snabbt är det faktiskt skönt med helg. Började morgonen med ett engelska prov som faktiskt kändes väldigt bra, blev klar först efter en halvtimma och var säker på allt jag skrivit. Resten utav dagen har varit lite seg för vi har inte riktigt haft något att jobba med, men skall ändå ta och plugga både lite fysik och matte under helgen.

Sitter just nu och fryser i väntan på bussen, det negativa med att byta bussar är att man måste vänta på en. Men jag skall sätta på mig ett par raggsockar och koka en kopp te när jag kommer hem och mysa lite. Hoppas ni alla har haft en bra vecka!

Likes

Comments

Hej på er! Har tyvärr inte blivit så mycket bloggning denna veckan för Nouw har krånglat så man inte har kunnat lägga ut bilder och sedan har vårt internet hemma inte funkat. Men jag skall sätta mig i helgen och göra massa tidsinställda inlägg så det inte blir en blogg torka igen.

Var på gymmet med Christoffer förut i kanske en timma och har precis kommit till jobbet, så jag skall ta och äta lunch nu. Jobbar till klockan 18 och blir då hämtad av pappa, kanske händer att jag kör hem. Det var allt jag hade för nu, hörs sen!Bildbrist

Likes

Comments