Hej igen! Nu är vi hemma från en super härlig vecka i Göteborg. Vilken upplevelse och lärorik vecka det har varit, att få rida i Scandinavium med just Prince var det bästa. I semifinalen fick vi ett riv vilket gjorde att vi inte gick vidare till final men jag önskar alla mina vänner stort lycka till i finalen på lördag!! Kram Hanna

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej Nu är Prince inne i stallet och allt är klart! Igår så var vi på ett informationsmöte inför veckan sen blev det sängen efter en lång resa och dag. Idag har jag skrittat ut Prince på morgonen för att han ska få röra lite på sig innan vi skulle in till Scandinavium. Att rida inne på stora arenan i Scandinavium var en speciell känsla som vi alla ryttare strävar efter att få göra. Det känns bra att har ridit där inne en gång innan det blir tävling på onsdag, kan inte säga annat än både jag och Prince är super taggade!!
Nu ska vi käka med några kompisar så vi hörs imorgon igen, kram Hanna:)

Likes

Comments

Hej! Förra helgen så kvalade jag och Prince in till semifinalen i Sverigeponnyn. Det känns fantastiskt roligt att få röra sig bland alla världsstjärnor och få möjligheten att tävla i Scandinavium och nu är vi äntligen påväg till Göteborg Horse Show för Sverigeponnyn! Både jag och Prince är super taggade🌟🙌🏻 Mvh Hanna Svenson

Likes

Comments

​Hej igen! Nu har jag och prince gjort våran sista tävling för detta året och vi avslutade det med en super runda. Inför nästa år kommer det att se annorlunda ut i vårt team då vi ska köpa storhäst inför nästa säsong och det ser jag fram emot väldigt mycket. Prince första start nästa år kommer att vara kval till Sverige Ponnyn där finalen går i Scandinavium under Göteborg Horse Show. Jag vill tacka Globus ännu en gång för allt under året och jag är mer än tacksam för att jag får vara en i teamet. God Jul och Gott Nytt år!

Hanna Svensson 

Likes

Comments

Hej igen! Nu är vi hemma från en riktig skithelg i Sydslätten. Under helgen så har inte Prince varit sig själv och han har varit väldigt osäker, vilket kommer leda till att vi ska ta hem en kiropraktor och sen gå ner i klasserna ett tag för att få tillbaka självförtroendet på honom.

Denna veckan ska det fotas mycket saker på både mig och hästen från Globus vilket jag är väldigt tacksam och glad över!

HANNA

Likes

Comments

Hej igen! Tänkte berätta lite om min andra ponny som heter Ballinclogh Clover ( clavve). Clavve är en valack som är 11år och 147cm. Clavve är en väldigt snygg och välriden ponny som jag kvalat upp till MSV B. Han är nu till salu och jag letar efter en storhäst. Så letar du efter en D-ponny så är det bara att höra av dig till mig för mera info!

Likes

Comments

Hejsan! Kilmagar Prince eller (Prince) som jag kallar honom är en valack på 9 år och 136cm. hög. Prince är en ponny med ett stort hjärta, han gör alltid sitt bästa och en ponny som jag litar på väldigt mycket. Vi tävlar idag MSV B tillsammans och vårt mål är att kvala till SM.

Hanna

Likes

Comments

​Hej! Här på min blogg kommer ni att får läsa om mig och mina hästar. Jag kommer att blogga efter tex tävling, träningar och vanliga dagar i stallet. Hoppas ni gillar det!

Hanna Svensson

Likes

Comments