​Idag ska jag äntligen få träffa Molly, Cassandra, Sofi, Mariam och Sofia!!! Åker till Stockholm över helgen och bor hos Sofi så kommer Molly och Cassandra också dit! Ska gå till färjan nu så åker båten 12.15, så om typ 6h får jag träffa dem igen!!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Onsdag - balett, modernt och modernt och modernt! Den här terminen har vi Susanne Svantesson de flesta veckorna, mycket närvaro i dansen, arbete med center och att och göra plats i kroppen. Förr dansade hon med Vindhäxor, också hon som har gjort filmen Män som dansar! Är fortfarande trött och sliten efter helgen, sov halva lördagen och söndagen och lördag natt såg vi månen gå ner innan vi gick hem, fint iallfall, över havet och allt. Men det där med blodmåne och solförmörkelse var inte så mycket att hänga i julgranen, gick upp kvart i fyra för att kolla men månen bara försvann och sen kom den tillbaka? Daniel som pluggar konst hade byggt en kamera till månförmörkelsen, han skulle sätta upp fotona i ett sjukhustak typ, lät najs och fint.

Likes

Comments​Här är en superlåt att ha i bakrunden när jag koreograferar, är lagom tyst men får lite att gå på om det skulle behövas, lugn, jämn och typ en kvart lång!!Likes

Comments

Idag och imorgon har vi Katarina Lundmark från DOCH i jazz hela dagarna och 30 min coach med henne en och en sist på dagen. Hon var på GDU för två veckor sedan också, och vi har fått lite läxa - kolla på jazzklipp, göra en jazzig fras och lära oss jazziga saker om jazz. Lever för jazz.

Likes

Comments

Har börjat på Gotlands dansutbildning nu! (Och flyttat hemifrån till Gotland) Nu har jag gått lite mer än 1 månad här, vi dansar mest modernt med olika lärare = olika stilar. Balett, rytmik och jazz är också saker vi gör, och bastar, massor, för vi har bastu!!


På Gotland finns det konstnärer och tonsättare som det går att träffa! Vi åker och badar, klättrar på ruiner, går på bio och dricker mycket till maten när vi grillar.

Jag bor i en lägenhet som mina hyresvärdar har byggt på deras tomt, har ugn och det finns äppelträd på tomten!

Idag är det söndag = handla mat, laga mat, diska, dansa och basta!!

Och i den här salen dansar jag måndag till fredag ibland lördag och oftast söndag!

Likes

Comments

Igår hade jag min sista hiphopklass för den här sommaren! Vi har gjort en ganska enkel men lång koreografi till en låt av Frida Scar och Rickard Bizzi. Vi gjorde ganska mycket lyriskt mot slutet men delar av den tror jag att jag kommer tävla med i höst!
Likes

Comments