Träning, dop & utgång

Hej på er! I fredags körde jag ett morgonpass innan skolan. Jag var nämligen tvungen att träna på morgonen eftersom jag skulle ha prov senare på dagen. Körde 30 min crosstraining, 15 min löpning och 20 PW. Måste typ träna och f�� in lite syre i kroppen om jag ska prestera på proven senare och så är det med plugget också. Efter det åkte jag och hämtade Tilda för att vi skulle kolla på hockey på kvällen efter det sov vi hos Tilda.

Lördagen spenderade jag med Ida då hon har opererats och behöver någon som passar henne hela tiden nu i början. På eftermiddagen åkte jag och gymmade på korpen GS. Jag invigde den nya avdelningen som de byggt ut. Det var verkligen hur grymt som helst och sådant som jag älskar att träna hade de nu skaffat. På kvällen åkte jag till Tilda igen innan vi gick till Interpool med några från klassen.

Gick upp tio idag och fixade mig innan jag skulle köra till pappa där vi i familjen skulle på mitt kusinbarns dop. Vi var där till 14.00 och nu är vi påväg hem. Ikväll ska jag passa på att vila eftersom det var ett tag sedan sist. Bäst att ladda batterierna innan vi går in på näst sista veckan före lovet. Har så mycket i skolan nu innan lovet så det blir mycket plugg denna vecka och nästa.

Gillar

Kommentarer