Sammanfattning av 2017 hittills

Hej på er! Måste jag presentera mig kanske? Nästan så va efter det varit ungefär drygt 10 månader sedan vi hördes på riktigt. Tänkte väl försöka en ytterligare gång med att få inläggen lite mer regelbundna och oftare.

Det har ju hänt lite på ett nästan ett år. Om jag drar det lite snabbt har mycket förändrats. Bland annat har jag lämnat skoltiden bakom mig, åtminstone på ett tag. Jag har ju haft bal och tagit studenten som jag publicerade två inlägg om för några månader sedan. Jag har tagit steget in i arbetslivet där fokuset mest låg på fotbollsorganisatör/ledare och Max under sommaren. Till hösten har jag även börjat vikarierat på en tränings- och grundsärskola, där jag trivs väldigt bra. Men även på en annan skola, vilket är kul!

Den kanske största saken är ändå att jag har flyttat hemifrån. En sjuk stor förändring i mitt liv som jag under många år längtat efter att få möjlighet att göra. Så förvänta er mycket bilder och uppmärksamhet om läggan framöver.

Jag har flyttat till de nybyggda lägenheterna vid Gavlehov, där jag verkligen stortrivs. Nära till jobbet, men framförallt till träningarna vilket är min största sak som jag tänkte ta upp. Vi har i år vunnit division 2 och därmed spelar vi i 1:an nästa säsong, vilket kommer bli spännande. Vi har börjat och testat på 6 träningstillfällen/+match i veckan. Precis enligt min smak, hade gärna sett fler tillfällen men eftersom vi inte får någon ersättning måste vi ju jobba 100% på dagarna för att få vardagen att gå ihop speciellt jag som bor i en hyres nu.

Det var lite vad som har hänt hittills 2017. På återseende!

Serieseger!!!

Dam-DM-final vinst!

Nice med fina vänner i Augusti i en vecka.

Jobb på spontanfotbollen.

Midsommar.

HH konsert i Gävle(gasklockorna).

Studde och bal får vi inte glömma bort!!

Hov1 konsert den 27:de maj.

Firade Valborg i Uppsala med vänner från laget och klassen.

Studdekryssning i april.

Vemdalen med vänner i jan.

Vinnare av Bilma(futsalcup i Ockelbo) i jan.

Gillar

Kommentarer