Sammanfattning av 2016

Hej på er! Jag tänkte sammanfatta det fantastiska år med en lista. Jag har fått inspiration av Flora till att göra denna lista och många frågor är liknande! Gott nytt år och God fortsättning på er så hörs vi nästa år! KRAAM

Gjorde du något 2016 som du aldrig gjort förut?

Vågade ta fler risker och släppte lite på mitt kontrollbehov. Gick även på krogen för första gången då jag blev 18 i höstas. Jag slutade även äta kött, vilket ha varit en stor nyckel till min hälsa idag. Jag var även på EM-kval på Friends Arena och kollade på Sveriges herrlandslag. Jag stukade foten för första gången, när jag var utlånad till Sätra för att Spela Bilma Cup. Vi vann vår första cup med GIF, Mc Donaldscup i Sundsvall. Vi hade även vår första klassfest med klassen hos Fanny som var asrolig!


Vilket datum från år 2016 kommer du alltid att minnas?

11 november, då jag tog B-körkort!! 29 September då vi åkte med pappa Siw och Ida till Stockholm. Där gick Ida och jag på Justin! 3 September när jag fyllde 18 år.

Vad var din största karriärsmässiga framgång?

Detta är även mitt största minne. Det var seriefinalen hemma mot serieledarna Selånger. Vi vann den matchen med 1-0, jag fick göra många räddningar. Den matchen kommer jag aldrig att glömma, har nog aldrig varit så glad och så stolt över mig själv och över mitt lag för den prestation vi gjorde då. Vi gjorde det som inget annat lag lyckades göra, vi vann över Selånger.

Att 2017 blir ett sjukt bra år! Vilket jag tror att det kommer att bli, då jag till exempel tar studenten 2017


Och din största framgång privat?

Att jag fått en sundare värdering kring Träning, Mat och Hälsa. Jag har detta år börjat ätit kolhydrater, vilket jag annars inte har gjort på 5 år. Jag har även lärt mig att mat är mat och det inte ska vara kopplat till ångest vilket det för mig var förr. Jag har även lärt mig att äta efterrätt någon gång ibland, vilket är jättegott haha, hade glömt bort hur gått det var efter ca 7 år ifrån det.


Bästa tv-serie?

Skam, One Tree Hill och The 100


Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2016?Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Mycket gladare trots jag fått ångest ibland, men de glada stunderna överväger definitivt!Vad gjorde du på din födelsedag 2016?

Den 3 september fyllde jag 18 år. På eftermiddagen firade vi mig med släkten hemma hos pappa. vilket var väldigt lyckat! Efter det fick jag skjuts till en i mitt lag där vi förade med laget och sedan gick ut! En väldigt rolig kväll!Vad fick dig att må bra?

Att umgås med mina fina vänner från "Little Family" och träna såklart.

Läskigaste händelse 2016?

När vi åkte på roadtrip till Säter. Jag, Tilda, Hugo och Filip. Vi besökte säters nedlagda mentalsjukhus och gick in på natten. Aldrig vart så rädd, haha.Uppnådde du dina nyårslöften från förra året?

Mina nyårslöften 2016:
* Skaffa ett ytterligare jobb : -Jag sökte nya sommarjobb, men pga. brist på tid pga alla träningar valde jag att ta en ganska lugn sommar och njuta av mitt sista sommarlov
* Klara av en muscle up: : -Jag klarar det utan problem med hjälpband nu, vilket är en framgång eftersom jag inte ens klarade det förr, dock inte helt själv så jag får fortsätta att jobba på den
* Ta risker(att inte alltid vara så bunden och strikt hela tiden) -Det har jag definitivt gjort detta år och det har varit lärorikt och roligt.
* Starta i så många matcher som möjligt i Division 2. - Jag har startat 75% av matcherna i Division 2 vilket är roligt, nu är det bara att fortsätta jobba och träna på hårt.
* Göra bra prestationer som kommer gynna laget till att ha kul och vinna matcher. - Jag brukar inte vara nöjd med mina prestationer eftersom att jag anser att det alltid går att göra bättre ifrån sig, men jag är i övervägande av matcherna ganska nöjd med min prestation.
* Gå på bra konserter - Jag har ändest gått på en konsert i år, vilket var Justin Biebers konsert på tele2-arena. Men den var bra så antar att jag uppnådde det målet. Sedan var jag och kollade på Miriam Bryant när hon kom till hemmaplan Ön i Hedesunda, det var en upplevelse.
*Frisk och skadefri säsong(mer som ett mål, då man inte riktigt kan styra över det, men har det för att jag var borta länge från träning 2015) - I början stukade jag foten, men annars har jag hällt mig frisk och tränat på hårt för att bli så bra som jag kan av mina förutsättningar just då.
* Ta körkort- Det gjorde jag!Högsta önskan just nu?

Att 2017 blir ett sjukt bra år! Vilket jag tror att det kommer att bli, då jag till exempel tar studenten 2017!

Gillar

Kommentarer