Hej på er!

Idag vaknade jag ganska så tidigt eftersom vi skulle hoppa. Rianne var jätteduktig men lite väl pigg. Kände inte för att hoppa så jättehögt idag eftersom jag gillar att ta det lugnt, så vi hoppade max 40-50 idag, har inte så bra koll.

Just nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem från affären, eftersom jag inte ätit någon lunch än, vi har nästan inget hemma.

Hoppas ni får en fortsatt bra dag! :)

​Gammal bild på min fina hand, hade inga andra bilder för tillfället.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er!
Well, dagen idag har inte varit så märkvärdig. Har väll haft "lite" otur idag, haha. På slöjden funkade inte min symaskin, så jag kunde inte jobba någonting, och när jag kom hem och skulle se på pll fungerade inte ljudet. Är en olycksfågel ibland antar jag, haha!

Likes

Comments

Alltså, den här dagen har varit sååå tråkig om jag ska vara ärlig. Har inte haft mycket alls att göra, så jag satt i flera timmar och såg på pretty little liars, och ungefär ett halvt avsnitt av teen wolf. Försökte mig på amerikanska pannkakor till lunch, vilket inte slutade så bra. Hälften av pannkakorna blev brända och brandlarmet gick, haha.
Nu ska jag se ännu ett avsnitt av pll, det kommer säkert sluta med att jag ser 4 avsnitt istället men är man ledig så är man!

Likes

Comments

​Idag har varit en ganska tråkig dag, har helt enkelt inte gjort så mycket. Skoldagen började med att hela klassen fortsatte med projektet "bok blir film" där det enda jag egentligen gjorde var att komma med förslag och tankar till en pitch som varje grupp skulle presentera. Lektionen efter gick min grupp bort till krogska dungen och tog bilder till ett bildmanus.

Annars var det en vanlig, tråkig måndag. Direkt när jag kom hem bytte jag om till myskläder och satt mig och kollade på YouTube jättelänge, haha.

Eftersom jag är ledig imorgon ska jag vara vaken lite längre och se minst en Harry Potter-film, iallafall vad jag hade tänkt mig. Vem vet, kanske somnar mitt under filmen som vanligt,

Ha det bäst!

Likes

Comments