Expectations vs reality när man ska åka båt<3

Lördagen började med jobb till två och senare på kvällen for jag Emma, Elin, Lisa och Amanda ut till Bygdsiljum där vi spenderade kvällen med att åka bår, bada, basta och grilla. Hur mysigt som helst verkligen, och verkligen välbehövligt. Det är inte ofta man får turen att uppleva sånna här fantastiska kvällar längre!

På söndagen for vi faktiskt till Byske Beach och solade, badade och köpte pizza till lunch och åt på stranden, GOALS. Vid tre-tiden började det dock regna så vi drog vidare till bästa coop och köpte glass istället. På kvällen träffades vi igen och köpte chirre och dirre och planerade och pratade om livet. Kan säga att detta blev en super helg med livets vänner<3

Likes

Comments

Insåg att alla bilder jag har från senaste tiden endast innehåller mat<3 I tisdags träffade jag Emma, vi köpte middag och gick och satte oss i parken och pratade om allt mellan himmel och jord! Så så mysigt! I onsdags så for jag och mamma och åt räkmacka i skelleftehamn. Det var så gott och mysigt, underbart att på kvalitetstid med min fina mamma<3 Igår träffade jag tjejerna efter jobbet och vi lagade tacos och pratade en massor. Är så tacksam för alla människor i mitt liv. Vad hade man gjort utan er?

Likes

Comments

Mycket händer i mitt liv just nu.. mest jobb hela dagarna och sen ska man också hinna med att träffa kompisarna. Sen tror jag inte ens att jag har nämt att jag ska bli Au Pair i Usa och är mitt inne i matchningsprosessen. Det är en väldigt rolig process och älskar att prata med nya familjer, även om engelskan inte är på topp all the time. Just nu är ju allt väldigt oklart, vet ju inte vars jag ska flytta eller när jag ska åka men förhoppningsvis innan nästa år. Vi får se. Känslorna just nu är som en berg-och-dalbana kan jag meddela. Ena sekunden så vill jag bara flytta och den andra så känns det hemskt att lämna allt och alla här hemma, att flytta från staden man bott i hela sitt liv till ett land man aldrig satt sin fot i tidigare, helt själv. Men det kommer gå bra det med och jag tror verkligen att det kommer bli livets jävla äventyr.

Likes

Comments

Gud vilken bra helg detta blev och spenderade den med dem allra bästa vännerna jag vet!

Likes

Comments

Mamma kom hem med detta till mig då hon varit i Stockholm och jag är helt kär! Längtar verkligen till jag får prova dessa!!

Likes

Comments

Har för första gången i mitt liv färgat mitt hår och måste säga att jag är mer än nöjd!

Likes

Comments

(Tatueringen är inte riktig, I wish tho)

Hej, vilket fruktansvärd update på sistone. Jag har inte heller någon annan förklaring än att jag helt har tappat all motivation. Senaste dagarna har iallafall sett ut på exakt samma sätt, jobb 8-17 och sen hem och antingen chilla eller träffa kompisar och sedan sova. Blir nästan lite ledsen för tiden bara swishar förbi och det känns som att jag inte händer med liksom. Hoppas på en förändring snart!

Iallafall så idag efter jobbet hämtade jag upp mamma och vi for in till stan för att äta middag på EH, det var så mysigt och gott. Sedan så bokade jag även en frisörtid... Och denna gång ska jag göra lite mer än att bara slinga håret ljusare. Är nervös själv, vi får se hur detta kommer gå. Sprang också förbi cubus och köpte mys-setet på bilden på rean, så värt!

Likes

Comments

Tackar och bockar från årets stadsfest! Kan vara en av de bästa helgerna på hela året. Särskilt tack till Ingrosso som var GRYM!!! Och såklart det största tacket till mina finaste tjejkompisar som gjorde denna helg till den absolut bästa!

Likes

Comments

INSTAGRAM@hannastromquist