Här kommer en liten smygbild på kontoret pappa hjälpte oss renovera innan vi flyttade in. Ett rum som inger lugn! Lite återstår att fixa även här, men det är trots allt fint ändå.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

För några veckor sedan hände något nytt spännande och läskigt! Vår familj flyttade. Nu bor vi på familjegården, i mitt barndomshem. Här är en plats vi kan växa på, både själsligt och fysiskt! Så nu när jag och Andreas börjar vår semester är det äntligen dags att göra huset till "vårat". Tanken är såklart att vi steg för steg ska beta oss igenom alla rum och vrår tills vi helt känner oss nöjda. Vi tjuvstartade lite denna helg med att måla vår garderob. Pirrigt och roligt! Några lager kvar men detta kommer bli kanon! Återstår att klura ut en smidig inredning också..

Likes

Comments

Idag råkade pappa Andreas få med sig barnvagnen till jobbet, så istället fick även Tilda rasta benen lite när vi gick för att mata grisarna och kissa mina föräldrars hund. Vattenpölarna var riktigt poppis, hur mycket vi än försökte undvika dom så drogs lilla T automatiskt till dom.. Gullungen. Nu har jag både trött barn och trötta hundar - kanske blir det en liten middagslur snart?

Likes

Comments

Jag är egentligen inte världens piggaste tjej på morgonen, jag har nog varit det förut. Ni vet på den tiden man gick upp 2-3 timmar tidigare innan skolan bara för att både hinna duscha och sminka sig i något som verkade vara en evighet. Det problemet finns inte riktigt kvar längre, dels tar det inte 2 timmar för att få lite färg i ansiktet, men också då T är så morgontrött så ser jag ingen anledning att sätta klockans larm så tidigt. Men vissa dagar är värda att "bryta mönstret" på. Ofta är jag och mamma lediga om varandra så det finns sällan tid för en ridtur, men morgnarna då hon ändå börjar senare och T och A ändå ligger hemma och sover - vad kan då inte passa bättre än en tur på våra fyrbenta? Sagt och gjort.

Likes

Comments

Nu äntligen, ungefär sådär ett år senare, börjar tildans rum ta sin form. Jag och A har länge fixat lite smått då och då, men efter ett tag insåg vi att i denna fart skulle rummet aldrig bli färdigt i tid. Så istället fick min fina pappa hjälpa oss, och bara några dagar senare är tapeten nu på väggen. Tapeten vi valde kommer ifrån rusta, den är precis lagom både i färg och mönster. En fullträff helt enkelt! Nu återstår nytt golv, lite lister och tak. Därefter står möblering på tur! Redan nu har vi spanat in vad vi skulle vilja ha, men bilder på det kommer vid ett annat tillfälle.

Likes

Comments