Hej.. Är inspirerad utav min vän Julia, hon bloggar och jag tänkte själv testa. Tänk va roligt att kunna läsa tillbaka om sitt tragiska mammaliv..

Mammakilon, byxor som inte passar och fika med andra mammor.. Det är väl det som snurrar i mitt liv just nu förutom en så stark kärlek jag aldrig tidigare känt till lilla Ella och såklart till hennes pappa Mattias. 


Vi planerade att bli gravida och lyckades väldigt fort. Vilken chock .. Tar de inte flera månader att bli gravid? Tydligen lyckades vi snabbt och vi skrattar ofta och tycker de va tur att Ella simmade fortast ;) 

Vi träffades i oktober 2013 och blev väldigt fort förälskade i varandra. Vi flyttade ihop i hans hus han byggt tidigare och startade ett härligt liv ihop. Vi har rest utomlands och mycket i Sverige ihop o vår husvagn.

Vi båda såg en framtid med barn vilket jag tyckte var viktigt.


Oktober 2015 mitt i graviditeten friade han och tårarna sprutade.. Vi köpte en jättefin ring som jag aldrig använt.. Först svullnade jag och nu får jag väl skylla på några extra kilon..


Ella var beräknad till den 16/2 men den 13/2 kom hon.. Värkarna startade den 12/2 .. Svaga svaga värkar på morgonen. Jag hade vänner hemma på lunch under dagen och förstod nog aldrig att om några timmar föder jag fram ett liv. Värkarna fortsatte hela kvällen och natten och gjorde extremt. Vid 4 på morgonen gick vattnet och 09.42 låg hon på mitt bröst för första gången.. Vilken häftig upplevelse. 

51 cm lång och 4040 g , lilla Ella ❤️ Min stora kärlek. 


Från förlossning och dit vi är nu är det 11 veckor sedan. Vad har hänt? 

Jag har fikat, fikat och fikat... Lärt känna mitt barn och fått lite skinn på näsan. Man förstår vad man bör lägga tid på ( eller vad man inte borde lägga tid på..) 

Jag shoppar även oändligt med barnkläder till Ella... Alltså barnkläder till sitt egna lilla barn... Kan de få för mycket kläder? 

Kan de få för mycket kärlek brukar man ju säga... 


Jag som skriver heter Hanna, är 25 år och jobbar som undersköterska i hemvården. Trivs mycket bra i min yrkesroll och längtar vissa dagar till mitt arbete. 

Innan min graviditet sprang jag ofta milen på en timme (nästan) och styrketränade.. Jag räknade många kalorier och trivdes med mitt liv.
Likes

Comments