Header

Jag måste bara tipsa om en hemsida där jag alltid handlar mina parfymer & mina mascaror. Alla varor är givetvis 100% äkta så allt kommer i inplastade original förpackningar, jag känner därför att gå till Kicks & slänga upp flera hundralappar är väldigt onödigt när man får precis likadana varor för ett mycket billigare pris. Dyra märken finns även på hemsidan så det är verkligen ett super tips ifrån mig till både er killar & tjejer att handla all sin skönhet ifrån denna hemsidan. Jag kan ju lugnt säga att jag sparat flera tusentals kronor sedan jag började handla här. Klicka HÄR för att komma till hemsidan!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Gjorde nog mitt bästa fynd någonsin, köpte denna kjolen i både grått & svart för 25kr st. Löjligt billigt, mamma blev förälskad när jag visade henne den så nu har även hon klickat hem dom. Kommer användas flitigt nu i sommar, nya favoriten i garderoben helt klart! Linnet köpte jag för fullpris 69kr, även det har jag i svart. Allt i min beställning var normalt i storlekarna.
Klicka HÄR för att komma till kjolen & HÄR för att komma till linnet.

Likes

Comments

​Normal i storleken & ännu finare i verkligheten, betalade 349kr för denna goding.
Klicka HÄR för att komma direkt till klänningen. Halsbandet är köpt på Glitter för er som undrar!

Likes

Comments

Fick hem den här godingen igår, dock blev det kanske lite tråkigt att jag matchade den till kjolen som i förra inlägget. Tyckte bara att det blev så himla fint tillsammans & jag är seriöst kär i min paljettkjol... Köpte den på BikBok förra året om någon vill veta vart den är ifrån. Scallop Lace Top kostar i alla fall 299 kr & ni hittar den HÄR. Den är liten i storleken så ta en storlek större än vad du normalt har. Jag har egentligen storlek XS men jag tog storlek S i den här.

Likes

Comments

Här har ni ett par klackar som passar till exakt allt, är lätta att gå i & kostar endast 299kr. Dom finns i 11 olika färger & som ni ser har jag dom svarta men klickade även hem färgen nude igår. Jag kan seriöst inte få nog av dessa & kommer säkert att klicka hem en ny färg snart igen. Dom är lite stora i storlek därför rekommenderar jag er att beställa en storlek mindre än vad ni normalt har. Jag har storlek 36 egentligen men i dessa har jag storlek 35 & dom sitter perfekt! För att se klackarna i alla färger klickar du HÄR!

Likes

Comments

Elma topp finns i 9 olika färger & går att klicka hem HÄR för 199 kr.
På bilden testar jag färgen Living Coral, toppen är normal i storleken.

Likes

Comments

Tänkte visa lite favorit plagg just nu från en av mina favorit shoppar, massor av märkeskläder samlade på ett & samma ställe. Här hittar du allt från Parajumpers till Odd Molly & Primeboots med flera! Snabb leverans & super underbar kundtjänst som verkligen hjälper till när det behövs.

1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR

1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR

1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR

Likes

Comments


Better Blogging Nouw