KROPPSHETS

Denna förbannade kroppshetsen som underbara Mia Skäringer sätter ord på i hennes program på SVT1.

Jag får ont i magen, jag blir arg och ledsen. Varför är det såhär? Inte älskar jag väl min familj och mina vänner för hur de ser ut?
Jag tycker det är hemskt att detta är vår vardag, att man hela tiden ska gå och tänka på hur man ser ut och hur folket runt omkring en ska se på en.
💭”Byxorna sitter perfekt när jag står, men när jag sitter så blir de tight så magen väller över. Jag får lägga mina armar framför eller ha en slapp tröja på mig så kanske inte någon ser.”💭
VARFÖR DÅ? Jag har ju en mage, jag kan inte bara sätta på mig ett par byxor och den försvinner? Varför ska jag ens känna så? För inte går väl Ni och tänker på Min mage hela dagen? Näe precis. Om så väl så tänker du väl på Din egen mage & inte Min? & varför gör du de? Onödigt.
Vi alla är så vackra. Vi alla är faktiskt unika och duger så jävla bra, SOM VI ÄR. Höj dig själv och alla runtomkring, plocka fram ditt sanna jag och acceptera dig själv. Njut av livet och allt därtill istället för att leva olycklig och sträva efter ett krav som kanske inte ens är ditt eget. Kände mest bara fuck it. Fuck kroppshets. Är så förbaskat trött på det.
Älska livet & acceptera dig själv för Du är fin & bra som Du är!!!!!
#kroppshets #hälsa #välmående #trygghet #accepteraläget #stolt #girlpower

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229