​God jul! 

Hoppas ni har haft det jättebra idag😘

Jag, pappa och min bror har firat jul hos farmor och farfar med julbord, paket och Kalle anka. Super mysigt.

Fick många fina saker och gillar alla lika mycket! 

Har inte så mycket att skriva om idag förutom att det inte finns nån snö ute?! Får inte riktigt en julkänsla utan snö..

Men ha en fortsatt bra jul och lämna gärna kommentarer om vad ni har gjort idag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kände att jag glömde blogga igår! haha rolig jag är, har haft bloggen i en halv vecka :) nej men igår var dagen perfekt! Jag var på emaus och hoppade Trigge😍 Han gick såå bra! Kände hur vi bara blev ett och flög över hindrena! Den känslan är otrolig😍 Sen åkte jag och min kompis hem och va lite och efter det åkte vi till torp och handlade julklappar. Efter det pyntade vi granen hemma, jag och mamma.

Idag har dagen sett ut ungefär samma! Först stallet och red Boppe. Vi red först en liten bana och sen tränade vi galopp fattningar (han har svårt för vänster varv) och kavaletti bommar. Han gick jättebra idag! Kände mig väldigt nöjd😊 Flätade hela manen, pannluggen och svansen för kände att han måste ju bli lite fin eftersom det är julafton imorgon😍 Dock finns det ingen snö?! Blir inte samma sak utan snö :(

Efter stallet åt jag hemmagjord julskinka och sen åkte jag och mamma till torp igen för hon hade glömt att köpa en sak! Och sen körde vi ut till pappa eftersom jag ska fira jul här i år. (Vi turas om vartannat år). Jag har myst lite med pappa och nu taggar vi för julafton imorgon hos farmor!

God Jul, så ses vi i nästa inlägg!

​Boppe och Trigge😍❤️

Likes

Comments

Inatt sov jag hos farmor med min kusin. Vi hade det väldigt mysigt. Vi åt våfflor till frukost och sen hann vi inte göra så mycket mer för efter frukosten åkte jag hem till pappa. Jag åt lite lunch och sen kollade jag igenom mobilen och nu myser jag och kollar på film. Men iallafall nu är pappa på jobbet och när han kommer hem ska vi till torp. Sen ska jag till mamma och ner till stallet<3 har inte riktigt planerat vad jag ska göra idag men Boppe (ponnyn) ska ta det lugnt fram till nyår för att han är bara 6 år och då måste han få smälta allt han har lärt sig ibland. Så kanske blir nån barbacka tur, får se sen. 

Hoppas ni fort kommer in i bloggen och trivs<3 hejdå..

Detta är finaste Boppe<3

Likes

Comments