Jag är i Norrland

Har hälsat på denna cooling.

Han kastar snöboll på mig den jäkeln.

Såhär glada var vi idag.

Hej på er!
Hoppas ni njuter av fredag lika mycket som jag. Nu är det äntligen helg! Sitter just nu och har matkoma i bilen medans pappa och morfar är inne och skriver på att vi...(trumvirvel)... ska köpa en stuga! Idag är jag nämligen inte hemma utan nästan exakt 6 timmars bilfärd norrut i landet, i Funäsdalen.

Igår så blev det klart att vi skulle få köpa en stuga vi kollat på så vad annars än att dagen efter sätta sig i bilen klockan halv fem på morgonen och börja gasa. Självklart ville också jag följa med. Så istället för att sitta hemma och plugga så har jag pluggat på för fullt susandes genom Sverige. Roligt med lite sådär spontana grejer ibland tycker jag.

Även morfar fick följa med, viktigt att ha med honom enligt mamma då han har koll på sånt där med hus.

Hursomhelst, detta är en så fint ställe. När vi åkte upp på fjällen förut så var det första vi möttes av en hel flock med renar som stod på vägen. Jag blev så jäkla fascinerad av dom, såå coola och såå fina😍 Kan också säga att här är det vinter, snö och vinter. Känns nästan som att jag har hoppat fram en månad i tiden och att det snart är jul.

Nu ska papprerna bara skrivas på och sen så väntar ytterligare 6 timmars bilfärd fast nu hemåt ..


Kram på er och trevlig helg
💛

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229