Min Student - Studentbalen

Här kände jag mig som en prinsessa👸🏼

När vi väl hade kommit hem från våran studentresa var det en sak som gällde: DETOX! För efter en vecka full av fest var inte kroppen och hälsan helt i sitt esse. Och bara några dagar efter så var det ju dax för balen. Så dagarna innan gick ut på att vara ute och gå mycket, sola så man inte tappade brännan, äta bra och fixa sig iordning för onsdagen då vi skulle gå röda mattan. Jag gjorde nagelförlängning liknande en klassisk fransk manikyr, är inte så mycket för färger och blingbling på naglarna.

På baldagen vaknade jag av att mamma väckte mig och hade gjort frukost. Hon är så söt och hade tagit ledigt hela studentveckan för att fixa och dona inför min student. Efter det åkte jag till frisören (Knopp som ligger här i Karlskoga) och där fick jag världens finaste håruppsättning. Kände mig så fin i håret. Efter det var det bara hem och börja sminka sig. Jag valde att sminka mig själv då jag var rädd att jag inte skulle bli nöjd annars. Färdig sminkad och klar mötte jag upp min baldejt och pojkvän, Erik. Världens vackraste.

Vi åkte ut och fotade lite innan vi blev hämtade i en röd cab. Anledningen till att vi valde att åkta själva var att vi helt enkelt kände att vi ville att det skulle vara mer ”fint” än festligt när vi gick röda mattan. Vi hade gjort en spellista med våra favoritlåtar och åkte runt och sjöng med till dom, och skulle precis åka fram till röda mattan då Erik inser att han GLÖMT SIN BALBILJETT. Där hade jag lite panik, men det var lugnt, vi fick åka hem till honom och hämta den bara. När vi väl var hemma hos Erik så vart jag akut kissnödig och var tvungen att gå på toa, men när jag skulle gå ur bilen (som var väldigt trång) så händer det som INTE FÅR HÄNDA. Jag ramlar rakt fram. Tar emot mig med händerna men hamnar på knä. Som om inte det var nog så ser jag när jag reser mig att klänningen är heeelt trasig. Jag får PANIK! Börjar störtböla och vet inte vart jag ska ta vägen. Var så sjukt ledsen hahah stackare. Så det som händer är att jag står och panikgråter medans Erik, chauffören och Samuel (Eriks lillebror) står och försöker lugna ner mig. Haha var helt galen😂

Men det löste sig! Vi hittade några säkerhetsnålar och nålade ihop det värsta och tack vare att jag hade en så ”stor” kjol så syntes det inte så jättemycket. Paniken la sig och så fort vi gick på röda mattan tänkte jag inte på det något mer. Och det var så kul! När vi väl kom in och fick ett varsitt glas bubbel och träffade alla kompisar då spelade det inte så stor roll längre utan var mer något vi skrattade åt.

Balen var precis så rolig jag förväntat mig, och ja, det blev en rejäl fest🥂

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229