Hej min lilla blogg

Hej min lilla blogg, jag saknar dig <3


Var ska jag börja?...Jo, mitt liv just nu är verkligen SÅ MYCKET. Och det finns så mycket känslor, beslut, tankar och grejer som pågår hela tiden. Så nu har jag gått och funderat ett tag och landat i att jag vill börja skriva här igen. Det händer så sjukt mycket nu, både i livet och i huvudet.

För tre år sedan så tog jag studenten. Och det var väll där någonstans allt började på riktigt. Det var som att ett nytt kapitel i livet började. Jag lämnade allt som hänt fram tills då bakom mig. Nu stod jag här med mina betyg, min underbara pojkvän, en hel del skit i bagaget, och hela livet framför mig. Nu skulle allt lämnas kvar här och jag skulle börja bygga MITT liv, jag kan göra VAD JAG VILL. Men vad vill jag?

Jag vill härifrån, ifrån det livet jag har nu. Visst det finns många fina minnen och jag är tacksam för dessa år, för dom har gjort mig till den jag är idag. Men det har varit så mycket smärta i olika former, så mycket osäkerhet och begränsningar. Nu är jag fri och det ända jag vill göra är att gå vidare, till en vackrare plats.

Och vet ni vad, jag är här nu. Det har gått tre år, och nu står jag här. Och det är så otroligt jävla piss skönt. Det är så mycket jag vill skriva. Men kommer inte få plats för allt i denna text, men det kommer. Det jag kan säga nu är att jag nu, tre år senare, har kommit så långt. Jag har flyttat hemifrån, jag har läst ett naturbasår, jag har skaffat många fina vänner och jag och Erik har förlovat oss <3 I höstas flyttade jag också till Uppsala för att börja plugga en femårig utbildning till civilingenjör. Och allt känns så sjukt rätt. Nu har det börjat hörreni. Fyfan vad jag är glad.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229