En super duper helg

Självklart körde vi på en galet unik utklädnad;) Var verkligen helt ensamma att vara utklädda till änglar.

Halloj kompisar!

Hoppas ni haft en grym helg! Det har jag.... meeeen jag är heeeelt slut. I fredags så drog jag och mina fina vänner ut på strömmpis i Örebro på deras halloweenfest, vilket var grymt kul. Började kvällen med en förfest hemma hos mig full av dans, skönsång och drinkar.

Lördag så var det alla helgona och jag besökte kyrkogården tillsammans med min familj för att tända ljus för de vi har där. På kvällen så var jag ute och åt och bowlade på O´Learys tillsammans med mina grymma arbetskamrater. Maten var god och bowlingen gick sämst, men var så trevligt<3

Efter det så fick sjukt nog jag och syrran feeling för att köra en tvådagars, så vi drog ut till kupolen för ytterligare en halloweenfest. Denna gången dissade vi (den orginella) änglautstyrseln och körde på något mer "det jag har hemma-klädsel." Syrran satte på sig reflexväst, keba och magväska och blev "parkeringsvakt." Jag satte på mig min blommiga pyjamas och gav mig själv titeln "livsnjutare." Lördagskvällen blev lika rolig om nästan inte roligare än fredagen, så jag är nöjd nöjd nöjd. Idag är jag däremot helt slut. Är verkligen inte van med att festa såhär mycket, man är ju inte så jätte rutinerad. Så nu ska jag käka pizza och sova! Tack och hej!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229