Helg i Göteborg

Här står jag, trevligt, trevligt!

I helgen besökte jag en av Sveriges härligaste städer. GÖTEBORG! Blev en lite miniweekend med en natt på hotell men det räckte gott och väl. Med mig hade jag syrran, hennes pojkvän Samuel och Erik.

Perfekt helg där vi han med allt man vill hinna i denna fina stad.

Älsklingsjäkel<3

Efter att storat runt på stan hela dagen (utan att hitta något) var det så skönt att komma ifrån allt folk och få lugn och ro. Här gick vi runt vid trädgårdsföreningen, tog en fika och sög upp det absolut sista av sommaren.

Så höstigt och fint!

Men självklart går man också på Liseberg när man är i Göteborg. Var orolig att det skulle vara för kallt för att åka nu dock men jag säger bara såhär... det var bästa någonsin. Vädret var perfekt, inte för varm och inte för kallt, perfekt, plus att det nästan inte var några människor där. Så lite så att när jag och syrran skulle använda våra expresspass så behövdes dom inte ens då det inte var en endaste kotte där, bara att gå och sätta sig och åka.

”Där var vi”

I did it! Är inte längre en fegis (i Klaras ögon.) För livrädd satte jag mig i atmosfear och jag ljuger om jag inte säger att det var döläskigt, MEN... inte lika läskigt som jag trott. Läskigt men så jäkla kul! Bästa avslutet på en fett nice dag.

Jag hoppas ni också haft en toppenbra helg, kram.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229