Catch up with me - Sommaren 2018 del 2

Efter ett grymt dygn i Göteborg med Klara och Olivia på Ed Sheeran spelning så satte sig jag och klara i våran blåa lilla polo och körde tvärs över landet till Nynäshamn där vi skulle ta färgan över till Gotland för att möta upp Erik, Samuel och deras familj. Hade en supermysig vecka på gotland med massor av sol och bad. Var så sinnessjukt varmt denna vecka så det blev inte lika mycket stadsstrosande som det brukar bli när vi är där men det gjorde inte mig någonting, Gotland är så sjukt fint.

I augusti fyllde både jag och syrran år, jag fyllde 20 och hon fyllde 18, så då fick vi den grymma ideen att vi skulle styra upp en stor sommarfest för oss. Och shit så lyckat det blev! Vi hyrde en loge lite utanför stan där vi först hade släktkalas och senare på kvällen så kom alla våra vänner och partade med oss sent in på natten. Var så sjukt lycklig och har nog aldrig varit med om en så lyckad kväll. Allt var perfekt!

Efter en sjukt bra sommar så sög Erik och jag ut det sista av värmen med en resa till soliga Cypern. En vecka där vi endast låg och stekte i solen, åt massor av god mat, badade i havet och var kära<3 Är så sjukt lycklig at få spendera mitt liv med just honom.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229