3 skönhetsfavortier

Innehåller affiliate-länkar

⭐️ Godaste doften jag än så länge hittat är helt klart Giorgio Armanis "Si." Fick den i födelsedagspresent av Eriks familj och är helt beroende sedan dess.

⭐️ Något som jag använt i fler år och ÄLSKAT är arganolja. För ca 3 år sedan var nämligen mitt hår helt förstört och av alla produkter som fanns var det arganoljan som var min räddning. För torrt hår är denna olja GULD. Håret suger åt sig och vill bara ha mer, mer, mer. Håret blir mjukt och glansigt samtidigt som det vårdar. Man ska dock veta att detta inte är en olja som sätter spår direkt utan man måste använda den regelbundet en period för att se riktig skillnad.

⭐️ Bästa mascaran kommer från Lancome och denna har jag älskat i snart två år. Behöver inte säga så mycket mer än att man får de perfekte långa framsarna utan mssor av jobbiga klumpar. Ganska dyr dock för att vara en mascara men jag brukar alltid önska mig den i julklapp/födelsedagspresent.


Gillar

Kommentarer

ebbanordqvist
ebbanordqvist,
Vad kul med lite tips!! nouw.com/ebbanordqvist
S
S,
hej, nu är vinnaren av veckans blogg publicerad på bloggen. Kika in och kolla vem som vann, kram! http://www.devote.se/sandraaboqvist/vinnaren-av-veckans-blogg-30899461#comments
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229